Susține ANR

Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a pune în aplicare noi inițiative avem nevoie de susținerea ta.

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia Numerologilor din România!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit prin formularul 230 online.

Dacă nu ai oferit încă cei 3,5% din impozitul pe venit și dorești ca acești bani să conteze cu adevărat, poți direcționa acest procent către Asociația Numerologilor din România (ANR).

Dacă nu optezi pentru redirecționare, banii rămân în visteria statului, așa că fii tu cel/cea care hotărăște cărei cauze să servească banii tăi!

Procedura este una simplă, exclusiv online. Intri pe formularul de mai jos, completezi cu datele tale personale, descarci PDF-ul generat automat și îl trimiți pe adresa sustineanr@asociatianumerologilor.ro

Asociația Numerologilor din România se va ocupa să depună declarația 230 la ANAF pentru ca redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit să se facă cu succes.

Contribuția ta ajută la dezvoltarea ANR, la inițierea și concretizarea de proiecte cu impact și de interes public.

Invită prietenii și membrii familiei să facă același gest, trimite-le linkul pentru a redirecționa 3,5% online: 

Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email sustineanr@asociatianumerologilor.ro

Te rugăm să ne trimiți formularul până la data de 20 mai 2024, pentru a avea timp să facem toate demersurile pentru depunere.

* Formularul se adresează doar persoanelor fizice, nu PFA-urilor sau firmelor.

Redirecţionează 20% din impozitul pe profit

REDIRECȚIONEAZĂ 20% din impozitul pe profitul firmei tale către ANR!

La fel cum persoanele fizice pot distribui până la 3,5% din impozitul pe venit către organizaţiile neguvernamentale (ONG), şi firma ta poate face astfel de donaţii.

Este foarte simplu să te implici!

Potrivit Codului Fiscal, firmele pot dona sume de până la 20% din impozitul pe profit, în limita a 3 la mie din cifra de afaceri printr-un CONTRACT DE SPONSORIZARE.

Contractul completat va fi apoi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei tale. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Susţine prin DONAŢII

Putem primi donaţii prin transfer bancar în contul ANR.

Asociaţia Numerologilor din România
CIF: 39525189
IBAN: RO92RNCB0088160315670001

Dacă preferaţi această metodă, vă rugăm să ne scrieţi.

Fii parte a comunităţii noastre!

Deţinem cunoaşterea profesională şi expertiza necesară pentru a performa la cele mai înalte standarde de profesionalism.