Cum ne poţi susţine

Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie de susținerea voastră.

1. REDIRECȚIONEAZĂ 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Numerologilor din România

Poţi dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit (plătit statului) către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.), conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta.

Ce trebuie să faci?

1. Descarcă formularul şi completează-l cu datele Asociaţiei Numerologilor din România.

FORMULARUL 230pentru venituri obținute exclusiv din salariu sau din pensie.

Asociaţia Numerologilor din România
CIF: 39525189
IBAN: RO92RNCB0088160315670001

Important:

Dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, poți lăsa căsuța necompletată.
Conform art. 123, alin. 4 din Codul fiscal: „…Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și plăţii sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat…

2. Depune formularul la registratura Administraţiei Financiare de care aparţii cu domiciliul până la data de 15 martie 2020.

2. REDIRECȚIONEAZĂ 20% din impozitul pe profitul firmei tale către ANR !

Este foarte simplu sa te implici – la fel cum persoanele fizice pot distribui 2% din impozitul pe venit către organizaţiile neguvernamentale (ONG), şi firma ta poate face astfel de donaţii.
Potrivit Codului Fiscal, firmele pot dona sume de până la 20% din impozitul pe profit, în limita a 3 la mie din cifra de afaceri printr-un CONTRACT DE SPONSORIZARE.

Contractul completat va fi apoi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei tale. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

3. Susţine prin DONAŢII

Putem primi donaţii prin transfer bancar în contul ANR. Dacă preferaţi această metodă, vă rugăm să ne scrieţi pentru detalii la adresa office@asociatianumerologilor.ro

You cannot copy content of this page