Speakerii congresului

Cea de-a V-a ediție a Congresului numerologilor din România se va desfășura pe 30 martie 2024, începând cu ora 10.30, în variantă mixtă – offline (în București, Hotel Caro, sala Mihai Eminescu – sosirea în sala se face la ora 10.00) și online.

 

Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, cel care a adus și dezvoltat în România Școala de numerologie practică.Este numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale și, deopotrivă, operator sisteme informaționale netradiționale pentru schimbul de informații în natură. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale. Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale.
Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător.
Este autorul cărţilor Proprietarul Galaxiei, Viaţa care ne trăieşte, Numerologia în viaţa fiecăruia, Jocurile în care se joacă EU și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul Anul devenirii tale.
În era digitală, dependențele numerice sunt mai vizibile ca niciodată. Big Data și analiza cifrelor sunt instrumente puternice în modelarea deciziilor de afaceri, prognozarea tendințelor sociale și chiar în definirea experienței personale a utilizatorilor. Iar dincolo de simbolurile matematice stă calitatea cifrelor, grație căreia putem decodifica și complexitatea dependențelor ce guvernează omul în diverse aspecte ale existenței sale. Anatol Basarab face un stop cadru pe Cifre și dependențe în cadrul Congresului Numerologilor din România, ediția a V-a (30.3.2024).

Adriana Nicolae este președinte al Asociației Numerologilor din România, membru fondator, alături de Anatol Basarab și Daniel Nicolae.

Este teoretician și practician MNT®, inițiator al proiectului „MNT® – O 9 legătură dascăl – elev” și, din 2023, formator numerolog certificat.

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana Nicolae este jurnalist, editor și autor de carte, consilier vocațional și pentru dezvoltare personală și trainer.

Formarea sa implică Analiză Tranzacțională, Consiliere Creștină, Process Communication Model, Pedagogie Sistemică și Gândire Pedagogică Strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Editarea, în 2009, a cărții Viața care ne trăiește și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul cursului de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața.

 

Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim. O experiență care a generat pentru cea de-a V-a ediție a Congresului Numerologilor din România o temă ce invită la reflecție, dar și la acțiune, în sensul definirii scopului personal într-o societate în continuă schimbare: 5.1 SINELE, versiunea îmbunătățită a EU-lui. Adriana Nicolae este prezentă și anul acesta în dublă calitate, speaker și coprezentator.

Absolvent de Litere (română-franceză), cu master în lingvistică aplicată engleză (discurs și argumentare) și studii doctorale în filologie, Valeriu Pănoiu studiază astrologia de peste 25 de ani și o practică la nivel profesionist de mai bine de 15 ani. Începând cu anul 2008, integrează numerologia în sistemul său de cunoaștere și în practica de consiliere. Pe lângă cărțile de astrologie (Astrologia de la Cer la Pământ, Praf de stele, Liniile vieții în astrologie, ultima proaspăt apărută în 2024) și dezvoltare personală (Cartea relațiilor), a publicat două titluri de specialitate în domeniul numerologiei: Numerologie și destin, Numerologia. Next Level, Next Generation.
Formator și consilier, este cunoscut pentru aparițiile sale TV și în mediul online, pentru articolele sale, pentru cursurile și atelierele pe care le susține, într-o abordare integrativă și pragmatică.
În astrologie, numerele și proporțiile numerice funcționează ca principii active dirijoare de sensuri. Imaginarul literar surprinde simbolismul planetei Venus, care descrie pe cer o stea cu 5 colțuri într-un ciclu de 8 ani, o relație spațiu-timp deloc străină de raportul de aur. Zeița dragostei, a frumuseții și a artei inspiră metafora pentagramei ca reprezentare a Divinului Feminin în romanul Codul lui Da Vinci al lui Dan Brown. Dincolo de figura de stil, asocierea FEMINITĂȚII cu NUMĂRUL 5 aduce în numerologie o plusvaloare legitimată de astronomie, ca bază științifică și de astrologie, ca limbaj simbolic.
Pentagrama lui Venus este și linia directoare în care Valeriu Pănoiu, invitat special, integrează argumente în acest sens în cadrul celei de-a V-a ediții a Congresului Numerologilor din România.

Georgi Ana. Și a fost ca ediția a V-a a Congresului ANR să fie într-una dintre zilele cu totul speciale, dintre cele 366 (reduse numerologic la 6!) din Anul BIsect al Îndrăgostitului, 30.3.2024 (6-2-6): Portalul Inițiatic al Femeii IubiTOARE! În care Împărăteasa Îndrăgostită (30+3=33=6) cu Împăratul Îndrăgostit (24=6) stau așezați față în față între oglinzile TEMPOrale din Cartea Vieții de pe genunchii Papesei II, cu bineCUVÂNTAREA Justiției Divine (24+2=26=8)! Așa că, la ceas ORAcular, a ales să vorbească despre Tu Cine Ești? Calea Regală a Femeii în Tarotul de Marseille. Cine ești tu, zeiță magică originară, arcANĂ acoperită de văluri cândva pe la începuturile Creației?

În privința Georgi Anei, membru de onoare al Asociației Numerologilor din România, ea este autoare a volumului Cartea Magului. De la Eleusis la Tarot (carteamagului.ro), publicat în 2021 și reeditat în 2024 cu titlul Cartea Magului – Tarotul Inițiatic și Marile Mistere ale Lumii.

Matrița numerologică a zilei sale de naștere, în Tarot, formează oglinda 21-3-12, în care se regăsesc toate cele 3 ipostaze ale arhetipului Venusian al întrupării, simbol ce îi guvernează călătoria prin viața în care explorează prin pOMul cunoașterii (mitologie, astrologie, Tarot) și prin pOMul vieții (hrană, psihonautică, alchimie) personajele LEGEnDARe despre care mărturisește: „Mi-au fost mereu alături, pe parcursul traseului meu de viață labirintic, înTÂMPLĂtor și tumultuos, m-au asistat, m-au învățat și mi-au îmbogățit experiențele”.

Alexandra Mihărtescu este licențiată a Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu studii aprofundate în „Terapii de cuplu și familie”. Este teoretician și practician MNT® și, din 2023, formator numerolog certificat. A lucrat în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare, până la marketing și management. Însă marea dragoste au rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață, așa că un loc special în inima ei o ocupă, între altele, activitatea de voluntariat în ONG-uri, dar și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în cuplu. Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, tot din dorința proprie de a se dezvolta la toate nivelurile, a demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pentru dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel a avut ocazia să cunoască oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane.

Mărturisește că numerologia a venit ca o binecuvântare în viața ei. Cu toate că la început scepticismul lui 3 s-a manifestat, odată ce a primit argumentele necesare și suficiente, și-a demonstrat sieși utilitatea acestei discipline antice. Astfel numerologia a devenit un stil de viață, dar și un mod de a-și atinge obiectivele de (auto)cunoaștere. Iar prin filtrul acestei discipline Alexandra Mihărtescu analizează pentru cea de-a V-a ediție a Congresului Numerologilor din România modul în care anumite tipare și combinații numerologice ne pot influența percepția asupra libertății și modul de raportare la aceasta. Libertatea: dar sau provocare? O abordare numerologică sâmbătă, 30 martie 2024.

După o experiență de 5 ani în domeniul bancar și 8 ani de antreprenoriat în domeniul medical, Corina Stratulat a decis să transforme numerologia în activitate de bază, full time, atât pentru persoane din România, cât și pentru cei din străinătate. Folosește numerologia pentru a-i ghida pe antreprenorii români către succes și performanță în business. Consideră că fără acțiuni constante pentru creșterea nivelului de conștientizare și antrenament pentru propriul destin, împlinirea și liniștea sufletească apar foarte greu în sufletul unui om. O regăsim astăzi și ca teoretician și practician MNT®, iar din 2023 a devenit formator numerolog certificat.

Activitatea zilnică de consultanță numerologică este completată și de susținerea cursului Bazele Numerologiei, cu scopul de a oferi metode rapide de autocunoaștere și evoluție pentru cât mai multe persoane.

„Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am primit de la cei care mi-au ghidat pașii și știu că orice efort împreună va avea rezultate înzecite. Am încredere că, în scurt timp, din ce în ce mai mulți oameni vor primi cunoașterea extraordinară oferită prin numerologie.”

Corina Stratulat este prezentă și anul acesta în dublă calitate, coprezentator și speaker. Tema sa, De la angajat la antreprenor. Momente favorabile să faci schimbarea, explorează din perspectivă numerologică această tranziție, un proces personal și profesional complex, care variază în funcție de circumstanțe individuale.

Anca Ramona Botezat este economist de profesie, doctor în Științe economice domeniul Finanțe, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și a Camerei Consultanților Fiscali. Dacă până la 40 de ani s-a dedicat cifrelor din punct de vedere economic, în următorii ani își dorește să îmbine ceea ce a clădit deja cu perspectiva numerologică a cifrelor. Continuă să studieze pe această direcție, anul 2023 adăugându-i pe cartea de vizită calitatea de numerolog certificat.

Pasiunea pentru numere, văzute atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere calitativ, alături de pasiunea pentru desen, pictură și dans îi dau culoare, armonie, fluiditate și echilibru în viață. Prin numere și numerologie spune că a reușit să se cunoască pe sine, așa putând să îi înțeleagă mai bine și pe ceilalți.

Fiecare arhetip numerologic decodifică noțiuni abstracte în moduri unice, reflectând straturi profunde de înțelegere a acestora. Tocmai de aceea, pe 30 martie 2024 Anca Ramona Botezat semnează un preambul al Congresului Numerologilor din România: Libertatea (5) din perspectiva arhetipurilor (de la 1 la 9).

Jurnalist, cu studii aprofundate în Managementul organizațiilor politice și civice la SNSPA, nominalizat de mai multe ori și laureat în 2007 al Premiului pentru talk-show radio, în cadrul Premiilor Clubului Român de Presă, coautor al mai multor proiecte editoriale, precum volumul „Cotul Donului 1942: eroism, jertă, trădare”, Chișinău (2012), Roxana Iorgulescu Bandrabur trăiește de mai bine de 20 de ani generoasa poveste a unei profesii care i-a oferit șansa să găsească răspunsuri la întrebări dintre cele mai diverse, prin experiențele de viață imposibil de imaginat adeseori, dar pe care a avut șansa să le asculte împărtășite față în față, așa precum sunt, de pildă, experimentele totalitariste ale închisorilor românești sau ale gulagului sovietic, paradigmă a experiențelor limită și a capacității extraordinare a omului de supraviețuire și autovindecare. Pasiunea pentru numerologie, concretizată online sub marca „Numeroviva”, s-a născut din dorința legitimă de autocunoaștere și autodepășire, devenind treptat o prioritate atât în viața profesională, cât și în cea personală. Este autor, teoretician și practician MNT®, formator numerolog certificat din 2023 și consilier pentru dezvoltare personală, instrumente prin care le creează celor ce vor să înțeleagă lumea de azi posibilitatea de a se cunoaște pe ei înșiși, ca prim pas pe drumul lor evolutiv.

Tema propusă de Roxana Iorgulescu Bandrabur în această a V-a ediție a Congresului ANR aduce o perspectivă numerologică asupra vremurilor algoritmilor digitali, vremuri ce accentuează nevoia de a gândi la un alt nivel responsabilitatea omului asupra creațiilor sale: Jocul contrariilor, de la Grădina Edenului la Industry 5.0.

 

Conferențiar universitar Mircea Aurel Niță, doctor în științe economice și doctor inginer în științe tehnice, cu o bogată activitate științifică, publicistică și didactică (peste patru decenii), un inovator în dezvoltare instituțională și în domenii de cercetare transdisciplinare. A fost răsplătit în 1993 cu Premiul Academiei Române – Aurel Vlaicu, secțiunea Științe tehnice (premiile prestigioasei instituții românești acordându-se o singură dată in viață) și a obținut în 1992 locul I la Salonul Mondial de Invenții de la Tripoli (coautor), are 10 brevete de invenție acordate de OSIM și 10 cărți de autor publicate, între care „Strategii de comunicare și marketing în afaceri”, volum ajuns în lista celor mai bine vândute cărți ale anului 2021. Este specialist în comunicare, de-a lungul timpului fiind între altele titularul cursurilor de „Comunicare și imagine”, „Comunicare nonverbală”, „Tehnici de negociere”, la mai multe instituții de învățământ superior din țară și din străinătate.

În cadrul celei de-a V-a ediții a Congresului Numerologilor din România, conf. univ. dr. Mircea Aurel Niță aduce o perspectivă inedită: Comunicarea energetică, Lumina din (Ne)Cunoscut, o temă ce deschide noi orizonturi transdisciplinare de înțelegere a vieții.

 

Claudia-Maria Iluți este licențiată a Universității de Arte din București, urmând Facultatea de Arte Decorative și Design, la secția de Artă Murală. A continuat cu studiile aprofundate pe o temă inovatoare legată de implementarea holografiei în arta publicitară și, mai târziu, a absolvit un master la Facultatea de Psihologie și Științele educației pe tema „Învățare, inovare, coaching în educație”. A îmbrățișat devreme cariera de dascăl, lucrând cu mai multe categorii de copii, începând cu cei cu hipoacuzie, continuând apoi cu o plajă din ce în ce mai vastă, de la gimnaziu, liceu și, câțiva ani, în mediul universitar. Ceea ce continuă să o fascineze și-i hrănește mereu sufletul de aproape 25 de ani, este profesoratul la un colegiu din capitală, unde predă educație artistică și vizuală. În paralel, pictează și publică grafică pentru copii, artă digitală etc. De asemenea și-a pus semnătura și pe cursuri de educație plastică pe platforma Edukiwi School. Este pasionată de numerologie, neuroștiințe, natură, călătorii, echitatie, dans ș.a.m.d.
A început să studieze numerologia încă de la debutul cursului ANR – „MNT-ul O 9 legătură dascăl-elev”, care i-a adus bucuria conectării optime cu elevii săi, cu părinții acestora, cu colegii și mai ales cu sine și cu cei dragi. În cadrul celei de-a V-a ediții a Congresului Numerologilor din România, propune, ca argument al abordării holistice a cunoașterii acumulate până acum, o altfel de perspectivă asupra artelor plastice într-o Scurtă incursiune în pictura barocă prin filtrul numerologic al lui „5”.

Absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, Secția de design interior și mobilier, arhitect Maestru Cristina Groza – membru de onoare ANR, este primul maestru acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa. Predă și folosește în mod exclusiv, de aproape 20 de ani, sistemele Feng Shui și Ba Zi (Coloanele destinului – Astrologia chineză tradițională), datorită gradului ridicat al acestora de predictibilitate.

În calitate de președinte al Asociației Internaționale de Feng Shui – filiala România (www.ifsa-romania.ro), Cristina Groza susține și promovează cunoștințele Feng Shui prin intermediul „Academiei Cristina Groza Feng Shui și BAZI”, singura școală de Feng Shui din România acreditată internațional de IFSA. Master Cristina Groza urmează cu încredere linia Marelui Maestru Raymond Lo, cu care a studiat în mod direct și este unul dintre membrii EXCO în Comitetul IFSA (Internațional Feng Shui Association). Trainer și conferențiar la congrese internaționale de Feng Shui, cât și la conferințe pentru arhitecți și designeri de interior, în 2023, a fost distinsă cu premiul de excelență pentru „Cea mai bună academie de Feng Shui din România”, recunoașterea meritelor sale și a calității instruirii oferite. De-a lungul anilor, a realizat proiecte de consultanță Feng Shui atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Italia, Germania, Franța, Spania, Anglia, Thailanda, Singapore, China, SUA, Dubai și altele, contribuind la dezvoltarea și promovarea cunoașterii Feng Shui în aspectul său științific.
La cea de-a V-a ediție a Congresului Numerologilor din România, Master Cristina vorbește despre Semnificația lui 9 în următorii 20 de ani. Provocări și oportunități
După 15 ani de experiență didactică în care a vorbit despre cifre, tehnici și metode pentru stimularea creativității și alți 15 ani în domeniul terapiilor alternative, Magdalena Pitrop descoperă numerologia, disciplină despre care spune că i-a oferit nu doar o perspectivă nouă, ci și o utilitate practică în propria poveste de viață.
 
Cu experiență în domeniul notarial, bancar și în alte forme de prestare de servicii, Marilena Stoica a simțit mereu că ceva lipsește din ecuația vieții sale profesionale și personale. Aventura sa în diverse medii nu i-a adus împlinirea, iar viața petrecută departe de țara natală a amplificat sentimentul de dezechilibru, afectându-i sănătatea.
 
S-au întâlnit în 2023, când urmau cursul de numerolog certificat, în timpul căruia Marilena Stoica și Magdalena Pitrop au decis, cu determinare și curaj, să își analizeze viața, momentele de cumpănă, angajându-se astfel într-un exercițiu de consecvență și disciplină, de autoanaliză numerologică. Iar rezultatele acestei experiențe transformaționale aleg să le împărtășească cu publicul celei de-a V-a ediții a Congresului Numerologilor din România vorbind despre SUPRAviețuirea. Povestea vieții mele.

Sâmbătă, 30 martie 2024, va fi lansată în cadrul celei de-a V-a ediții a Congresului Numerologilor din România Cartea Magului. Tarotul Inițiatic și Marile Mistere ale Lumii, în filele căreia autoareaGeorgi Anate familiarizează cu o metodă originală de autocunoaștere și dezvoltare personală unică în lume, bazată pe arhetipurile mitologice, componente deopotrivă ale sistemelor astrologic și Tarot de Marseille.

Pas cu pas spre cunoașterea de Sine, află cum poate fi folosit Tarotul de Marseille nu pentru a ghici viitorul, ci pentru a MODELA Conștiința și Lumea!

Vrei să știi cine ești? De unde vii? Încotro te îndrepți? Cum să-ți înțelegi și să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele?

Citește Cartea Magului și explorează-ți destinul sub lupa Tarotului de Marseille.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *