Speakerii congresului 

Congresul Numerologilor din România, ediția a IV-a, va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2022, începând cu ora 12.00, online.

Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educaționalăcu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, cel care a adus și dezvoltat în România „Școala de numerologie practică”. Este operator sisteme informaționale netradiționale pentru schimbul de informații în natură și autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale. Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Calculatorul, matrice psiho-energo-informațională este o cheie practică și foarte actuală, cu care Anatol Basarab deschide noi perspective de înțelegere a realității în cadrul Congresului Numerologilor din România, ediția a IV-a (15.10.2022).

Adriana Nicolae este președinte al Asociației Numerologilor din România, membru fondator, alături de Anatol Basarab și Daniel Nicolae.
Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carte, consilier și trainer. Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag. Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și  adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.
În cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Numerologilor din România este prezentă în dublă calitate, de coprezentator și de speaker. În sinteza Proiectul vieții tale prin Ciclul de 9 ani, pe care o susține pe 15 octombrie 2022, Adriana evidențiază importanța utilizării instrumentului numerologic Ciclul de 9 ani în formarea de noi obiceiuri și propune adoptarea unui sistem multivectorial de planificare, ce facilitează valorificarea potențialului uman și asumarea rolului de creator conștient al propriei vieți.
Prin această lucrare, expusă parțial la Flow Summit 2022, Asociația Numerologilor din România a fost prezentă, pentru cel de-al doilea an consecutiv, în cadrul celui mai mare Summit pentru dezvoltare personală din Europa.
Doctor în arte vizuale, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării publice și al consultanței de imagine, Diana Mețiu activează ca business și life coach, generând programe personalizate de dezvoltare personală. Este numerolog, membru în nucleul Asociației Numerologilor din România și specialist în desen holistic, moderatorul emisiunii „Ce nu știm că nu știm”. În calitate de profesor al Facultății de Arte susține cursuri, conferințe, tabere și ateliere de istoria artei, estetică, limbaj plastic, comunicare, creativitate, inovație, discurs public, coaching, numerologie și feminitate. Ca antrenor de emisfera cerebrală dreaptă și ca initiatoare a comunității „Născuți creativi”, Diana îi îndeamnă și îi motivează pe cei din jurul său să își exerseze capacitatea creatoare a minții și abilitățile inovative, în așa fel încât rezultatele obținute să fie probate și spectaculoase.
Despre numerele trei (3), șase (6) și nouă (9), Nikola Tesla spunea că sunt maiestoase pentru că reprezintă amprenta lui Dumnezeu în energia noastră de manifestare. Frumusețea algebrică și geometrică a relației dintre aceste cifre demonstrează că totul este posibil, iar totul și nimic există în același timp – o idee pe care se centrează și lucrarea Dianei în cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Numerologilor din România: 369-Codul frecvenței secrete a lui TESLA.

Georgi Ana. Autoare a volumului „Cartea Magului. De la Eleusis la Tarot” (carteamagului.ro), publicat în 2021 – sfârșitul primului CIRCuit al misterelor din Tarot, de la începutul ultimului secol, al Judecății XX, Georgi Ana a hotărât să se retragă în 2012, împreună cu un grup de prieteni, așa cum mărturisește, „pe o culme de deal în Maramureș, la Casa Rosei, ca să ne reintegrăm cu Natura. Dar nu, nu venise încă timpul pentru asta. Totuși apucasem să trec hotarul, ca și Alice, spre o dimensiune ascunsă în tărâmul magiei, unde am continuat să explorez prin pOMul cunoașterii (mitologie, astrologie, Tarot) și prin pOMul vieții (hrană, psihonautică, alchimie). Personaje LEGEnDARe mi-au fost mereu alături, pe parcursul traseului meu de viață labirintic, înTÂMPLĂtor și tumultuos, m-au asistat, m-au învățat și mi-au îmbogățit experiențele”. Matrița numerologică a zilei sale de naștere, în Tarot, formează oglinda 21-3-12, în care se regăsesc toate cele 3 ipostaze ale arhetipului Venusian al întrupării, Luceafărul căzut încă o dată. Din formula sa redusă la 3-3-3 se generează prin însumare repetată frecvența creației sau numerele magice ale lui Tesla, 3-6-9. Și atunci, ce temă ar fi fost mai potrivită pentru un diaLOG cu profesioniștii numerelor în cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Numerologilor din România, unde este invitat special, decât Omne Trium Perfectum. Misterele manifestării în Tarotul de Marseille, 369? („Tot ce vine de 3 ori e perfect”, Aristotel, „Retorica”)

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu – membru de onoare ANReste un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.

Pe 15 octombrie 2022 ne aduce, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Numerologilor din România, pe Calea către prosperitate, prin cunoașterea de sine, temă centrată, în complementaritatea teoriilor de management financiar, pe sincronizare – omul potrivit, la locul și în momentul potrivit, un plus pe care harta numerologică îl poate aduce în relația distinctă pe care fiecare individ o are, în funcție de trecutul personal, de educația primită și de moștenirea culturală, cu banul.

Alexandra Mihărtescu este licențiată a Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu studii aprofundate în „Terapii de cuplu și familie”. A lucrat în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare, până la marketing și management. Însă marea dragoste au rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață, așa că un loc special în inima ei o ocupă, între altele, activitatea de voluntariat în ONG-uri, dar și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în cuplu. Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, tot din dorința proprie de a se dezvolta la toate nivelurile, a demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pentru dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel a avut ocazia să cunoască oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane.
Mărturisește că numerologia a venit ca o binecuvântare în viața ei. Cu toate că la început scepticismul lui 3 s-a manifestat, odată ce a primit argumentele necesare și suficiente, și-a demonstrat sieși utilitatea acestei științe antice. Astfel numerologia a devenit un stil de viață, dar și un mod de a-și atinge obiectivele de autocunoaștere precum și de cunoaștere a celorlalți.
Tema propusă la Congresul Numerologilor din România din 15 octombrie 2022 ne aduce într-o sferă aplicată a numerologiei: Vectorul 369 în viața miliardarilor.
Anca Botezat este economist de profesie, doctor în Științe economice domeniul Finanțe, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și a Camerei Consultanților Fiscali. Dacă până la 40 de ani s-a dedicat cifrelor din punct de vedere economic, în următorii ani își dorește să îmbine ceea ce a clădit deja cu perspectiva numerologică a cifrelor. Pasiunea pentru numere, văzute atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere calitativ, alături de pasiunea pentru desen, pictură și dans îi dau culoare, armonie, fluiditate și echilibru în viață. Prin numere și numerologie spune că a reușit să se cunoască pe sine, așa putând să îi înțeleagă mai bine și pe ceilalți.
La cea de-a IV-a ediție a Congresului Numerologilor din România, din 15 octombrie 2022, Anca ne împărtășește câteva idei practice pentru creșterea calității vieții: Informația (3), implementarea acesteia (6) și modul în care este transmisă mai departe (9) în scopul obținerii bunăstării materiale – 369.
S-a născut pe meleaguri dobrogene și lucrează ca tehnician dentar în propriul laborator dentar. Luminița Feodorov a fost atrasă de științele ezoterice din adolescență, iar prima intersecție cu acestea a venit într-un moment al vieții în care se afla în Singapore, acolo unde a și studiat Astrologia Chineză și Feng Shui. Au urmat cursuri în Cehia, Slovacia, Austria, Elveția și România, hrănite de dorința de aprofundare a informațiilor dobândite.
Anii 2020 și 2021, datorită condițiilor globale, i-au facilitat  întâlnirea cu numerologia, prin cursurile făcute cu Anatol Basarab, dar și cu universul taronumerologiei și al Kabbalei.
Tehnician dentar de profesie, Luminița este preocupată constant de menținerea sănătății fizice, a cărei bază se identifică și cu sănătatea sistemului digestiv, care începe în cavitatea bucală. Este unul dintre motivele pentru care a căutat de-a lungul anilor să își explice cauzele subtile ale apariției diverselor probleme, complicații și anomalii dentare: de la carii, pulpite, abcese, la consecințe ale extracțiilor sau ale lucrărilor dentare incorecte și până la forma, poziția, structura dinților. Ce a ieșit – asocierea anumitor tipuri de dinți cu diverse vulnerabilități psiho-emoționale, ale căror consecințe au repercusiuni în plan personal, familial și social și corelarea acestor informații cu potențialitatea revelată de matrița psiho-energo-informativă – reprezintă nucleul temei pe care o prezintă pe 15 octombrie 2022, Modul în care dinții vorbesc despre noi. Studiu de caz.
Jurnalist, cu studii aprofundate în Managementul organizațiilor politice și civice la SNSPA, nominalizat de mai multe ori și laureat în 2007 al Premiului pentru talk-show radio, în cadrul Premiilor Clubului Român de Presă, coautor al mai multor proiecte editoriale, precum volumul „Cotul Donului 1942: eroism, jertă, trădare”, Chișinău (2012), Roxana Iorgulescu Bandrabur trăiește de mai bine de 20 de ani generoasa poveste a unei profesii care i-a oferit șansa să găsească răspunsuri la întrebări dintre cele mai diverse, prin experiențele de viață imposibil de imaginat adeseori, dar pe care a avut șansa să le asculte împărtășite față în față, așa precum sunt, de pildă, experimentele totalitariste ale închisorilor românești sau ale gulagului sovietic, paradigmă a experiențelor limită și a capacității extraordinare a omului de supraviețuire și autovindecare. Pasiunea pentru numerologie, concretizată online sub marca „Numeroviva”, s-a născut din dorința legitimă de autocunoaștere și autodepășire, devenind treptat o prioritate atât în viața profesională, cât și în cea personală. Este numerolog, formator și consilier pentru dezvoltare personală, instrumente prin care le creează celor ce vor să înțeleagă lumea de azi posibilitatea de a se cunoaște pe ei înșiși, ca prim pas pe drumul lor evolutiv.
Dificultatea înțelegerii schimbărilor prin care trecem astăzi este cauzată într-o mare parte de rapiditatea transmiterii informației, rapiditate ce sechestreză, în lipsa unor alegeri conștiente, marea masă a oamenilor în aria superficialului, dominată de autosuficiență și de dorința de îndestulare exclusiv exterioară. O stare de fapt ce poate fi explicată în numerologie și prin Vectorul 369, prilej în cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Numerologilor din România pentru un salt Înapoi în viitor, vorbind despre Relația genotip-fenotip și limite în construcția Lumii noi.

Inginer Anca Iordan este analist programator și cadru didactic – predând la începuturi în gimnaziu, în prezent în mediul universitar, la Facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole București, unde susțțne seminarul de Informatică aplicată.
În 2020 provocările vieții au determinat-o să se întrebe „De ce?”. O întrebare căreia a hotărât să-i caute răspunsurile, pornind de la sine și extinzând spre cei din jur. Studiul numerelor și din punct de vedere calitativ, prin numerologie, i-a oferit doi ani de conștientizări și de AHA-uri! A găsit răspunsuri, a descoperit metode de abordare a diferitelor provocări. „Este minunat că toți suntem unici și diferiți, dar este cu adevărat o artă să știi cum să abordezi aceste unicități, astfel încât împreună să ne dezvoltăm armonios, diminuând trauma și amplificând potențialul nostru uman”, mărturisește Anca, ea alegând, tocmai din convingerea că educația stă la baza creșterii gradului conștiinței fiecăruia dintre noi, să participe și la proiectul ANR – „O 9 legătură dascăl-elev”, despre care spune că „i-a adus perspective noi, aplicabile și în sistemul educational, asupra triunghiului emițător – informație – receptor și asupra Legii cauză-efect.”
Motiv pentru care în cadrul ediției de anul acesta a Congresului Numerologilor din România, dorește să împărtășească, prin lucrarea Procesul educațional văzut prin MNT, aplicat pe dominantele numelui și numărului matricolpropria experiență educațională, ce cumulează și analiza făcută în baza Modelului numerologic de tipologizare a rezultatelor concrete obținute de studenți la disciplina pe care o predă.
De la sportiv de performanță, gimnastică mai exact, la logisticăși ulterior terapeut în sistemul MTC – terapia medicinii chineze, Teonna Tajer, trăiește în Austria de 31 de ani. Acolo a și început să studieze medicina chineză, împinsă de dorința de a-și cunoaște și de a-și vindeca propriul corp, o prelungire de fapt a procesului de conștientizare a relației complexe pe care o avem cu trupul, proces început încă din anii în care practica gimnastica. În 2011 a devenit instructor Qi Gong acreditat, iar din 2017 este și terapeut acreditat Tuina (fizioterapia MTC), doi stâlpi din cei cinci ai constituției complete a MTC.
Cu o practică bogată, Teonna lucrează pe cauzele dezechilibrelor energetice ale bolilor și nu doar pe efectele acestora, manifestările la nivel fizic. În privința diagnosticării, a inclus ca tehnică și analiza matriței psiho-energo-informative a pacienților ei, urmare a deciziei de a studia în profunzime numerologia. Se întâmpla în 2020, un moment despre care spune că a fost unul revelator, în care a realizat îngemănarea perfectă a celor două domenii de cunoaștere. Este și motivul pentru care a ales să argumenteze în cadrul ediției a IV-a a Congresului Numerologilor din România complementaritatea celor două sisteme în diagnosticare cu exemple din practica sa terapeutică: De la simptomatologie, la cauzele bolii, prin numere și prin terapia Tuina (fizioterapia medicinii chineze). Studiu de caz.
Născută și crescută în coasta Sucevei, pe hotarul dintre Bucovina și Regat, Rodica Manciu descoperă lumea satului alături de părinții și bunicii săi. De mică, l-a ascultat pe tata care-i cânta la muzicuță, la acordeon ori îi fluiera și îi recita poezii. Bunica maternă, neîntrecută la cântat, i-a fost de asemenea model Rodicăi, care după studiile făcute la Academia de Arte Luceafărul – București – Conservator a devenit interpret profesionist de muzică tradițională. Într-un moment al vieții însă a luat drumul străinătății despre care spune că a transformat-o și a împlinit-o. A devenit mamă, a descoperit o noua profesie – cea de mediator cultural și intercultural, dar și misiunea de voluntar la Asociația „San Lorenzo dei romeni” din Torino. Cântecul și tradițiile le-a valorificat alcătuind Grupul „Șezătoarea” pe lângă Biserica „Sfânta Cruce”, organizând spectacole, întâlniri culturale și cursuri de folclor, dedicate promovării, valorificării și valorizării culturii populare românești. Din anul 2021 este redactor la postul de Radio ProDiaspora, la emisiunea de etnografie și folclor muzical „La streașina satului românesc”.
Tot la Torino a devenit „informatrici di medicine tradizionali”, calitate care a adus-o și la Conferința națională „Copacul sănătății”(L’albero della salute, 2002) unde a vorbit despre „Tradițiile românești și ierburile de leac”.
„Memoria copilăriei și a satului nu se șterge niciodată, iar cântecul, datinile, tradițiile și credințele din bătrâni trebuie să facă cuib în casa fiecărui român plecat departe de sat”, spune Rodica Manciu, invitat special la cea de-a IV-a ediție a Congresului Numerologilor din România, unde vorbește despre Memoria satului românesc prin Vectorul 369.
Arhitect Maestru Cristina Groza – membru de onoare ANR, este singurul maestru acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa. Este absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, Secția de design interior și mobilier. Este președintele Asociației Internaționale de Feng Shui – filiala România (www.ifsa-romania.ro). Predă și folosește de aproape 20 de ani sistemele Feng Shui și Ba Zi (Coloanele destinului – Astrologia Chineză tradițională), datorită gradului ridicat al acestora de predictibilitate.
Predă în cadrul „Academiei Cristina Groza Feng Shui și BAZI”, acreditată internațional de IFSA și CNFPA. Urmează linia Marelui Maestru Raymond Lo. Este membru EXCO în Comitetul IFSA (Internațional Feng Shui Association), trainer și conferențiar la congrese internaționale de Feng Shui. Pentru experiența acumulată în cele două domenii, Master Cristina se bucură de recunoaștere în țări din Europa (printre care Italia, Germania, Franța, Spania), cât și în Asia (Thailanda, Singapore, China), zone în care în decursul anilor a realizat proiecte de consultanță Feng Shui.
O cunoaștere – nucleu ce prinde contur și pe 15 octombrie 2022, la cea de-a IV-a ediție a Congresului Numerologilor din România, când Master Cristina vorbește despre Neamul – în astrologia chineză și importanța Feng Shui în ritualul de înmormântare pentru susținerea Prosperității urmașilor.

Adriana Colea este licențiată în Drept, dar pasiunea sa pentru arta culinară i-a schimbat parcursul profesional, astfel că astăzi o desprindem din universul antreprenoriatului în acest domeniu, în care activează de mai bine de 30 de ani. Este consilier vocațional, nucleul activității ei fiind reprezentat de nutriție și de rolul acesteia în menținerea sănătății fizice, trupul sănătos fiind baza pe care poate fi construită o filozofie corectă despre viață. Experiența acumulată până acum de Adriana a căpătat noi valențe odată cu studierea numerologiei, știință ce a venit să-i susțină convingerile că trebuie să ne alegem cu grijă alimentele, că fiecare dintre noi are nevoie de un meniu personalizat și că suntem și ceea ce mâncăm. Dacă în 2019, la prima ediție a Congresului ANR, ne-a vorbit despre cum să alegem ingredientele, cum să le calculăm și în ce scop să le folosim, anul acesta aduce în atenție „plăcerea vinovată” a multora dintre noi: ciocolata. Totul, într-un moment artistic al evenimentului: Numere în ciocolată. Drumul devenirii omului în 4 acte, o prelungire a expoziției Magie în ciocolată, pe care și-a pus semnătura pe 8 iunie 2022 la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *