În 2022, prețurile vor continua să crească nu doar la energie și resurse, dar și la produse alimentare. Acest fapt va conduce la instabilitate în Liban, Algeria, Sudan. Tensiunile pot depăși ca amploare pe cele petrecute în 2011.

În lunile septembrie, octombrie și noiembrie se va acutiza starea de tensiune în Turcia, Brazilia.

Războiul economic dintre SUA și China va continua, însă în 2022 va capăta noi forme și provocări care vor deveni destul de periculoase și tensionate. În același timp, relațiile economice dintre China și Rusia vor crește. Mărfurile din China către Rusia vor ajunge din ce în ce mai repede și calitatea produselor va crește.

În 2022, criza economică ne va afecta pe toți, însă Anglia, Canada, Italia și Japonia vor avea de suferit mai puternic, iar de aici ne putem aștepta la alte efecte în lanț, atât în interiorul acestor țări, cât și în relația cu restul lumii.

Un război comercial la scară largă între UE și Regatul Unit este puțin probabil, dar problemele la frontierele vamale sunt posibile. Acestea vor crește și mai mult prețurile de consum.

Instabilitate în Europa. Nu este vorba doar despre Ucraina, ci și despre alegerile prezidențiale din Franța și Italia. Dacă euroscepticii vor câștiga în aceste economii cheie, costurile îndatorării lor vor crește și asta poate să ducă la o recesiune.

Ratele mai mari din SUA înseamnă un flux de bani în active denominate în dolari și un reflux de pe piețele emergente. Dar astfel de economii au grade diferite de vulnerabilitate, de la minimă în Arabia Saudită și maximă în Argentina, Turcia și Brazilia.

Pentru piețe, o politică dură a FED înseamnă un dezastru, mai ales dacă în ele se formează „bule”. Dacă în 2022 autoritatea de reglementare majorează rata de trei ori și își declară disponibilitatea de a ajunge la 2,5%, Statele Unite se vor confrunta cu o recesiune în 2023.

Unul dintre principalele riscuri în 2022 este creșterea numărului de atacuri comise de hackeri. În 2021, peste 1.000 de companii au fost afectate de atacuri cibernetice puse pe seama hackerilor ruși, fără nicio dovadă din partea nimănui. Mai târziu s-a aflat că și hackeri români sunt implicați în atacuri ransomware la nivel mondial, unii dintre cei descoperiți au fost arestați de DIICOT. În 2022, aceste atacuri se vor intensifica și vor capăta forme nemaivăzute până acum. Este foarte mare probabilitatea ca în 2022 hackerii să deschidă o nouă pagină în această istorie a acestui tip de infracțiune, dacă nu chiar război cibernetic. Puterea acestei comunități internationale de hackeri va crește mult în 2022.

În 2022, prețurile favorabile ale mărfurilor vor asigura o creștere a EPS (Earnings Per Share -Venitul pe acțiune) în companiile rusești cu 10-15%, combinată cu un randament al dividendelor de 9-15%. Mulți investitori se vor orienta către piețele rusesti atât fizice, cât și la bursă.

În general, în lume anul 2022 va fi plin de imprevizibilitate și probleme economice. Toate încercările de a face o predicție sunt susceptibile să eșueze pur și simplu. Nimeni nu poate spune cu certitudine ce se poate întâmpla în piața financiară. Incertitudinea este asociată în primul rând cu piețele financiare și cu criză globală. Orice tendință pozitivă poate deveni negativă, ceea ce va avea un efect trist asupra economiei. Asta va face ca așa-zisele „sancțiuni infernale” să devină neputincioase împotriva Rusiei.  Una dintre cele mai îngrijorătoare probleme în 2022, dincolo de COVID-19, este inflația.

Lumea în 2022 va începe să fie sfâșiată la cu totul alt nivel de un adevărat război cultural, este sigur, iar linia războiului merge acum nu numai între bogați și săraci, ci și între tineri și bătrâni, muncitori calificați și clasa muncitoare. Nu doar oamenii se luptă: piața liberă se luptă cu amestecul guvernului în economie, inflația se luptă cu deflația și chiar răscumpărarea propriilor acțiuni pentru distribuirea între proprietari concurează cu investițiile în dezvoltarea companiei.

Platforma de socializare Facebook în 2022 va funcționa din ce în ce mai rău. Compania va pierde până la 30%. Utilizatorii vor părăsi platforma și se vor orienta către alte platforme.

Cu 15% va echivala inflația în Statele Unite în 2022. Salariile din SUA vor crește cu aceeași 15% în medie, iar țara va repeta greșelile de la începutul anilor 1970. 15 la sută este fără precedent (cu o țintă de 2 la sută pe an), iar motivul pentru aceasta nu vor fi factorii macroeconomici, ci starea pieței muncii. Americanii de rând vor profita de deficitul de forță de muncă pe fondul pandemiei de coronavirus. În ultimul an, numărul de angajați a scăzut brusc din cauza numeroaselor restricții și închideri temporare de întreprinderi, în principal din sectorul serviciilor. Economiștii se așteptau ca oamenii să se întoarcă la muncă după ce au fost disponibilizați, dar, în realitate, mulți s-au pensionat sau au optat pentru a primi beneficii. Ca urmare, aproximativ jumătate din posturile vacante rămân neocupate, ceea ce permite lucrătorilor calificați să ridice cerințele pentru angajatori și așteptările salariale. 2022 va fi un an foarte greu pentru SUA, nu doar din motivele de mai sus, ci și din multe altele, inclusiv catastrofe naturale, astfel încât problema Ucrainei va deveni una mai puțin importantă.

La rândul său, în 2022, Europa va inventa o modalitate revoluționară de reabilitare a economiei după toate răsturnările. Bruxelles-ul va crea un superfond menit să rezolve problemele climatice și să asigure apărarea Uniunii Europene. Diferența fundamentală față de toate inițiativele similare anterioare va consta în sursa fondurilor. Nu vor fi impozite sau contribuții din statele membre ale uniunii, cum era înainte, ci contribuții la pensii stocate în fonduri private. Companiile care le gestionează vor fi instruite să canalizeze o parte din contribuțiile clienților peste 40 de ani către obligațiunile superfondului. În acest fel, economia europeană va primi bani „pe termen lung”, care vor egaliza profitabilitatea pe piața locală și vor permite dezvoltarea activă a companiilor de apărare, construcții și energie.

De cealaltă parte a pământului, stereotipurile geopolitice și ordinele existente se vor prăbuși în 2022. India va adera la Uniunea de Cooperare a țărilor arabe din Golf (GCC) ca membru fără drept de vot. O astfel de cooperare va fi benefică pentru toți participanții: Delhi va primi o bază de materie primă de încredere, precum și investiții în infrastructură și agricultură, cât și tehnologii de la unul dintre cei mai importanți jucători ai lumii. În plus, părțile vor avea posibilitatea de a intra reciproc pe piețele din diverse sectoare ale economiei. Acest lucru va oferi lumii încă un pol politic și economic în plus față de SUA, UE și China.

2022 poate aduce cu sine o adevărată revoluție susținută de femei. Rolul și implicarea femeilor în cele mai diferite funcții, mecanisme și sisteme ale lumii vor declanșa o revoluție greu de prognosticat cum anume se va petrece și în ce domeniu anume. Va fi ceva legat de bani și finanțe, cel puțin asta ne spune anul 6.

Mulțimea de 2 în structura matricială a anului – cifră exclusiv feminină – ne vorbește despre implicarea femeilor în procesele acestui an. Am putea spune că în 2022 se va produce un fel de revoltă a femeilor sau o revoltă a principiului feminin. Vom trăi și vom vedea. Femeile nu vor să mai aștepte milă din partea societății masculine și sunt gata să-și sporească influența pe piețele financiare în cadrul mișcării #metoo.

Concomitent cu industria militară (6), va avea loc o descoperire în medicină. În 2022 se va face o descoperire care ne va permite să prelungim speranța medie de viață cu 25 de ani în viitorul apropiat. În plus, oamenii de știință vor face progrese semnificative în lupta împotriva unei game întregi de boli, inclusiv a inimii și a creierului, iar o metodă revoluționară de editare a ADN-ului va încetini îmbătrânirea prin „rescrierea” celulelor existente.

Oamenii de știință vor ajunge în 2022 la concluzia firească, cunoscută de altfel, însă acum se va vorbi despre asta la nivele mai înalte și cu vocea tot mai tare, că dozele de vaccin, unele după altele, boostere, etc ori fac să nu se întâmple nimic, ori apare o supraîncărcare a răspunsului imun. Această poate avea efectul opus vaccinărilor: administrarea frecventă a vaccinurilor poate bloca sistemul imunitar, iar organismul nu poate oferi nivelul necesar de protecție.

Rusia, care a reușit să umple golul lăsat de Franța în Africa Centrală, aduce mai aproape eliberarea continentului de influența franceză, iar acest lucru este în mare măsură facilitat de interacțiunea sa cu Algeria. Analizând confruntarea dintre Paris și Moscova în regiune, contrar scopului comun, este exclusă o alianță între Algeria și Rusia în 2022. Nu putem vorbi despre prezența Rusiei în Sahel sau Mali, pentru că vorbim de prezența PMC-urilor Wagner, care nu reprezintă Rusia oficială. Prin urmare, Algeria nu poate fi folosită ca aliat, mediator sau oricine altcineva. Cu toate acestea, în 2022, Franța va avea tot mai multe și mai acute pierderi în acea zonă.

Datorită dezvoltării active a armatelor private, „antreprenoriatului militar”, în 2022 va deschide un nou capitol în existența și dezvoltarea, înarmarea și finanțarea armatelor private în lume. În prezent, există aproximativ 3 mii de mari companii militare private în lume.

Tema principală a previziunilor șocante este revoluția. Tensiunea este în creștere în societate și, în special, în economie. Nu se pune problema de posibilitatea unei revoluții, este doar o problema de timp, când și cum va avea loc. Dar, cu siguranță, revoluția este singură cale de urmat în cele mai multe domenii.

Alegerile pentru Congresul SUA din noiembrie 2022 amenință țara cu o criză constituțională, o prăbușire a dolarului, instabilitate extremă a tuturor activelor celei mai mari economii a lumii și emitentul monedei de rezervă a lumii.

Datorită existenței a 22222 în structura anului, care oferă oamenilor o mai bună încărcare energetică, rezistență, pandemia globală de coronavirus nu se va încheia în 2022, dar va scade în intensitate destul de mult. Cu toate acestea măsurile de protecție, măștile, distanțarea socială, pașaportul verde, vaccinarea, etc nu vor dispare de pe masă subiectelor politice.

În 2022, liderii de afaceri vor pune bazele unor decizii îndrăznețe, investind în tehnologie și reorientând strategiile de afaceri. Adopția AI și cheltuielile cu tehnologia se vor accelera. Companiile de tehnologie vor intră pe piețele adiacente, valorificând oportunitățile și creând confuzie în egală măsură.

2022 este anul în care trebuie să fii îndrăzneț, curajos, agresiv, însă nu violent. Vechile moduri de lucru nu se mai potrivesc. Viitorul este în mâinile noastre, a celor care văd astăzi posibilitățile. Companiile de vârf vor folosi testele experimentale, inovațiile din 2020 și 2021 pentru a deschide calea către un mâine agil, creativ și durabil.

În 2022, cu cele mai mari provocări se vor confrunta 60% dintre companiile care trec la un model de muncă hibrid, de la distanță, online. Una din trei dintre noile strategii pur și simplu nu va funcționa și aici nu are nicio vină covid-ul sau pandemia.

Anul 2022 este favorabil pentru toți cei născuți în data de 6, 15, 24, indiferent de luna nașterii. Cei născuți și în luna 6 sunt dublu favorizați. Cei care în 2022 – oameni, firme, organizații – împlinesc 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60 ani de la naștere, apariție, înființare, vor avea un teren bun sub picioare pentru creștere, dezvoltare și pentru a trece mai ușor prin 2022. Următorii sunt cei născuți în zilele de 4, 13, 22, 31 indiferent de luna nașterii, cei născuți în luna a 4-a și cei care împlinesc 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76 de la naștere, înființare, apariție.

Apa (22222) este cel mai puternic element din structura matricială a anului și din metafizica chineză, așa că multe evenimente asociate cu apă vor avea o importanță crucială atât pentru țări și regiuni individuale, cât și pentru întreaga lume. Elementul de apă în prezența aspectelor conflictuale ale stelelor și planetelor poate duce la inundații – sunt probabile atât inundațiile micilor râuri locale, cât și dezastrele asociate cu oceanele lumii. În general, în 2022 în marile și oceanele lumii se vor întâmplă o mulțime de evenimente, confruntări, pericole, accidente, dispute, poate chiar și conflicte armate.

În 2022, vor fi câteva valuri de tensiuni care se vor simți în ianuarie, iar apoi din august până în noiembrie. Se caracterizează tensiunile prin lupta dintre vechi și nou, pe care o observăm în viața publică de câțiva ani și a început tot în 2021 (3 – formă, nouă formă). Dorința autorităților de a controla populația și a-i restrânge libertatea în cursul luptei împotriva pandemiei – va continua și în 2022.

Începând cu 5 aprilie 2022, situația din societate se va înfierbânta și mai mult: agresiunea este probabilă la toate nivelurile, inclusiv printre oamenii obișnuiți, precum și conflicte, revolte, revoluții, migrații în masă și dezastre naturale.

Tensiunea socială va atinge vârful său din 17 septembrie până în 24 octombrie. La acest proces va contribui și eclipsa de Soare, care va avea loc pe 25 octombrie. În spatele restrângerii libertății personale a oamenilor, ca în 2021, se va afla Saturn în Vărsător: deoarece acesta din urmă este un semn al Aerului, măștile de pe fețele noastre vor fi în continuare relevante. Legătura lor (Saturn în Vărsător)  este, de asemenea, responsabilă pentru împărțirea oamenilor pe diferite linii – religie, politică, finanțe, medicină. Acest proces se desfășoară de multă vreme, ultima să explozie – „războiul” dintre susținătorii și oponenții vaccinărilor, la care asistăm acum, va continua și în anul 2022. Sunt posibile și apariția unor noi secte religioase și revitalizarea celor vechi. Din luna mai în România vor apărea situații și contexte care nu vor calma viața în țară.

În 2022 cererea de falsificare a documentelor medicale digitale va crește mult  și, odată cu această, oferta. Cu cât un pașaport covid condiționat oferă mai multe privilegii, cu atât vor fi mai mulți cei care vor să-l cumpere fără a fi vaccinați sau testați. Acest lucru este firesc din perspectiva cererii și a ofertei. La un moment dat, acest lucru poate capăta o astfel de amploare încât niciun stat nu va putea ține acest mecanism sub control. Tema medicală va rămâne cu noi pentru totdeauna, ca momeală în schemele de fraudă digitală. În timpul pandemiei, tot mai multe servicii medicale, integral sau parțial, au trecut la internet, online, iar mesajele de la medici sau notificările privind rezultatele testelor sunt de îngrijorare pentru utilizatori. Prin urmare, o scrisoare falsificată ca mesaj cu temă medicală poate aduce escrocilor o „captură”  nu mai puțin decât o scrisoare de phishing în numele unei bănci. Creșterea numărului de scurgeri de date medicale și de atacuri ransomware asupra organizațiilor din domeniul sănătății indică, printre altele, că angajații acestor organizații nu sunt suficient de conștienți de regulile de securitate a informațiilor. Dacă în 2022 nu începe pregătirea, instruirea în masă a personalului medical (pe care nu se poate conta), atunci vom vedea dezvoltarea ambelor tendințe neplăcute.

Prin puterea sa energetică, anul 2022 are forța de a face astfel încât covid-ul să devină o boală endemică – adică o boală caracteristică unor regiuni specifice ale planetei, fără ca acesta să se plimbe pe tot globul.

Mulți consideră redresarea economică ca un scenariu de referință pentru 2022. Mulți mari economiști văd  această redresare ca fiind un lucru aproape sigur. Cu toate acestea, există întotdeauna posibilitatea ca ceva să meargă prost și noi în analiza noastră nu suntem de acord cu specialiștii în economie și susținem că redresarea economică în 2022 nu va avea loc, ci chiar dimpotrivă, unele lucruri se vor agrava neașteptat.

Pentru că în structura matricială a anului 2022 nu avem cifra 4, este foarte mult posibil ca în acest an să apară o nouă pandemie care să afecteze sănătatea fizică a oamenilor. Dacă această nouă pandemie va apărea, pandemia de corona ni se va părea floare la ureche. Riscul apariției unei astfel de pandemii în 2022 este destul de ridicat.

Curios este faptul că 2022, prin valoarea energetică deținută în structura lui matricială, îi va face pe oameni să-și dorească copii. Chiar și cuplurile sau femeile convinse în ideea de a nu avea copii vor simți nevoia puternică de a avea totuși măcar unul. Mai mult ca atât, problemele de infertilitate, de însărcinare pe care unele femei le aveau înainte pot să dispară în acest an de la sine și ele să se trezească că au rămas însărcinate, chiar dacă știau că au o problemă în această direcție. Evident, acest lucru nu se va întâmpla la toate femeile, ci numai la unele care coincid psihoenergetic și informațional cu resursa anului.

Anul 2022 poate aduce cu sine schimbări politice importante în Ucraina mai ales în preajma datei de 2.02.2022.  „Artistul” va pleca sau va fi înlăturat, dar rolul cheie va fi jucat de femeia care va salva Ucraina. Ucraina, ca stat, va dispărea în viitor și asta nu înseamnă că va deveni parte a oricărui alt stat, conceptul de Ucraina va dispărea, cuvântul în sine va fi considerat incorect. Se va numi altfel. Intervalul de timp și evenimentele politice, economice, sociale petrecute  între 22. 12. 2021 –  22.02.2022 vor avea o importanță extraordinară pentru Ucraina și viitorul ei. În această perioadă de timp se formează scenariile posibile ale viitorului țării lor.

În numărul 2022, cifra 2 apare de 3 ori. Această secvență indică importanța cifrei 2, care este considerată un avertisment în numerologie. Evitați pericolele asociate cu 2 și nu cedați în fața slăbiciunilor sale: 2 se caracterizează printr-o anumită pasivitate și flexibilitate. Sub influența să, o persoană preferă să se miște cu fluxul, fără a încerca să lupte pentru fericirea și bunăstarea sa. Deoarece 2 apare de trei ori, subliniază cu siguranță importanța inițiativei și a hotărârii, a curajului. De asemenea, numărul doi indică nevoia de a fi sincer și direct, atât în​​ gânduri, cât și în fapte. Ne vom confruntă cu multe emoții. Amintiți-vă, 2022 este important pentru a vă arăta emoțiile reale și nu pentru a încerca să vă suprimați propriile sentimente. Trei de 2 din componentă anului (2022) nu este un trei, un șapte, un As, ci reprezintă ceva mult mai emoționant, mult mai dramatic. Cinci și șase de doi în februarie (02.02.2022 și 22.02.2022) nu vor fi tolerate de orice persoană cu un psihic instabil. În aceste două zile de iarnă, vă sfătuim să nu luați decizii importante. Nu spuneți  nici „Da”, nici „nu” la nimic și la nimeni, trageți de timp până pe 23 februarie, aceasta este cea mai sigură zi din calendarul anului. Prezența a trei de 2 indică faptul că va trebui să obții succesul singur, deoarece numărul 2 simbolizează autosuficiența. Astfel, România va trebui să se descurce de una singură, fără a apela la ajutoare financiare din afară, fără a aștepta ca cineva din afară va interveni și va schimba ceva în bine în interiorul țării. Dimpotrivă, influențele externe, de tot felul în 2022, nu pot decât să agraveze situația internă a țării.

În 2022 se manifestă mecanismele ascunse în politică, an în care cu o mai mare ușurință se înfăptuiesc comploturi, intrigi și lovituri de stat sau revoluții. Este anul în care activiștii și liderii de după cortină, ce folosesc instrumente tainice și ating ținte nebănuite, cei ce nu se văd, stau ascunși, în spatele proceselor și nu se arată publicului larg. În același timp, oamenii, liderii, politicienii carismatici, solari și activi vor suporta tot felul de presiuni, astfel încât nu le va fi deloc ușor. Cartea acestora poate fi bătută, în timp ce cardinalii gri, din ascuns, vor avea un potențial mai mare de a câștiga partida.

Factorul tainic, secret, ascuns, jocurile din spatele cortinei pot deveni hotărâtoare în 2022. Dacă din 2022 scădem 96 ani (o dată la 96 de ani coincid ciclurile a două calendare, cel de 12 ani, Jupiterian, și cel de 32 de ani, Saturnian) 2022 – 96 = 1926. În 1926, la putere ajungea Stalin prin jocuri de culise, folosind mecanisme ascunse, comploturi și înțelegeri secrete, care i-au permis să câștige lupta în interiorul partidului. Troțki, Camenev și Zenoviev, personalități carismatice din acele timpuri au avut de suferit de pe urma acestei lupte pentru putere. O altă personalitate remarcabilă, carismaticul Dzerjinski, moare subit în vara aceluiași an. Dacă de la 1926 dăm istoria înapoi cu încă 96 de ani, ajungem în  anul 1830, care s-a remarcat prin revoluția din iulie, în urma căreia a venit regele Carol X și a urmat aducerea la tron a lui Filip. În același an, în Rusia se declanșează revoluția poloneză care cuprinde nu doar Polonia, ci și Bielorussia. Tot în acel an se declanșează o mare epidemie de holeră.

Având astfel de analogii, putem presupune că și în 2022 se vor întâmpla lucruri oarecum asemănătoare, dar nu identice. 2022 ne poate aduce tensiuni revoluționare, războaie, agitația maselor de oameni, demonstrații violente, cu alte cuvinte, va fi un an destul de tensionat în cele mai diferite sisteme și mecanisme de viață și interacțiune statală.

Începând cu lunile de vară, în SUA se pot declanșa evenimente tensionate, care vor fi continuarea logică a ceea ce s-a întâmplat în 2020. În 2022, în mișcarea sa pe cer, planeta Pluton va finaliza o rotație, un ciclu complet pentru prima dată în toată istoria SUA.

Perioada de timp între 7 -14 august deține un potențial periculos destul de mare. Sunt posibile catastrofe aeronautice, accidente în domeniul transportului, catastrofe tehnogene și provocări militare.

În 2022, televiziunile și presa, mai mult ca înainte, vor fi tentate să arunge gaz pe focul evenimentelor în desfășurare, lucru care pe alocuri poate provoca tensiuni sociale cu rezultate destul de neplăcute. Lumea, acum ca niciodată, este foarte casantă și se află în pragul unei crize extrem de serioase, pe undeva asemănătoare cu criza din Caraibe, care împlinește exact 60 de ani, adică 5 rotații ale lui Jupiter, ceea ce reprezintă 1 ciclu mare întreg al calendarului estic. Astfel, situația se poate repeta și la acest nivel al spiralei istorice. Atenție mare la provocările militare, care se pot declanșa la sfârșitul primăverii și începutul verii, dar și la mijlocul toamnei, deoarece acestea pot duce la un final destul de neplăcut și mai târziu pot degenera în conflicte militare în formă plină, pe toate direcțiile.

Luna martie este extrem de periculoasă în 2022. Tensiunea se poate asemăna cu cea din 1962, când am fost la câteva secunde de declanșarea unui război mondial cu bombe atomice care ar fi distrus toată lumea în care astăzi încă mai trăim. În 2022, Gorbaciov ar putea pleca din lumea asta.

Dacă, undeva în lume, 2022 va aduce lovituri de stat sau lovituri de palat, revoluții, atunci trebuie să știți că 22 își omoară fostul lider. Nu întâmplător cifra 4 este una care aduce groază și teamă în țările asiatice.

În 2022, teama cea mai mare nu vine din afara țării, ci din interiorul ei. În interiorul țării se ascund pericolele adevărate și nu în afara acesteia. Oamenii, liderii propriei țări, chiar dacă se află în alte țări ale lumii, prin rețelele de comunicare pot declanșa adevărate catastrofe în interiorul țării lor de origine. Sunt acei oameni care la timpul potrivit nu au fost puși la locul lor și acum, din răzbunare sau răutate, pot declanșa lucruri extrem de neplăcute, chiar dacă o fac din afara țării. Trădătorii în acest an capătă un fel de libertate și înclinație către trădare, comploturi, intrigi, etc. 2022 va arăta foarte clar cine ne sunt prieteni și cine ne sunt ,,prieteni”, cât și cine ne sunt dușmani pe față. Dacă nici în acest an aceștia nu sunt izolați, atunci se vor manifesta și cu mai mare energie în 2024.

Până în 2030, fiecare om existent pe glob, fiecare stat, popor va primi exact ceea ce merită și va fi încercat prin tot felul de probe. Până în 2030, tot omul rămas în viață trebuie să treacă la alt nivel relațional cu lumea înconjurătoare, cu pământul și cu cerurile. Până atunci, toți oamenii vor fi verificați în cei 7 S. Din această cauză, tot felul de ,,valuri”, și nu doar pandemice, nu se vor opri în 2022, ci vor merge înainte, până vom ajunge la valul 7 și apoi o luăm de la capăt, dar cu alt virus, bacterie sau ce o mai fi. Așa vom înfrunta de trei ori câte 7 valuri de ,,pandemie”. În urma unor astfel de valuri, oamenii vor rămâne cu sechele psihice, spirituale, energetice, genetice, metabolice și imunitare și nu doar cu sechele pulmonare, cardiace și de sânge. Aici nu mă refer la valurile de pandemie în forma cunoscută astăzi, ci la tot felul de influențe, strategii și tactici pe care unii vor încerca să le pună în practică pentru a mai câștiga ceva ,,teritoriu” economic, psihologic, politic, tehnologic. Pozițiile deja cucerite de aceștia nu vor mai fi părăsite atât de ușor cum poate să pară unora.

În tot acest timp, statele tot mai mult vor pierde încrederea cetățenilor săi. Când un stat de la nivel înalt va afirma un lucru, parcă cineva nevăzut va face ca lucrurile să se întâmple exact invers sau cel puțin cu totul altfel. Astfel, cetățenii statelor vor pierde tot mai mult încrederea în state și guvernanți, dar și în elitele mondiale. Oamenii vor înțelege că nu a existat niciodată în istoria omenirii ca elitele să se preocupe de sănătatea și binele omului de rând. Nu a existat. Atunci când elitele, mai ales globale, îți doresc binele, sănătatea, bunăstarea și orice altceva, apoi te obligă, te șantajează sau te îndrumă pe acele căi, cu siguranță se întâmplă ceva în folosul lor și nu al mulțimii.

Pe toată perioada lui 2022, UE se va confrunta cu tensiuni interioare. Vor apărea noi informații, scandaluri și crize politice. Dușmanul se află în interiorul omului, al statului, al Uniunii Europene și nu în afară. În interiorul oricărui partid se află problema majoră, care va ieși la suprafață în 2022. Fiecare va vedea propria bubă și căutările de a da vina pe cineva din afară vor fi în zadar.

În 2022 unii pur și simplu nu o să mai știe ce să spună și cum să mai explice situațiile ce se vor produce, nu vor mai ști cum să se scoată. Brusc, unii care se aflau într-o tabără și vehement luptau pentru ceva, se vor trezi că migrează în cealaltă tabăra și acum, la fel de vehement, vor lupta pentru opus. Frică de ceva inconștient sau poate chiar foarte conștient pentru alții, teamă ce se trezește și se amplifică în fiecare îi vor determina pe unii oameni să treacă rapid, ca și comuniștii după lovitura de stat, în exact opusul lor – democrații, doar că aceste procese se vor întâmpla pe alte paliere și în alte moduri. Teama îi va face pe mulți să recunoască, să spună adevărul, să scoată la suprafață ceea ce au ținut în ei în anii anteriori, din dorința de a fi progresiști cu orice preț.

Începând cu 2022, la nivele oficiale înalte va începe să se vorbească din ce în ce mai mult despre OZN-uri, extratereștri și de nevoia de a pompa tot mai mulți bani în explorarea cosmosului. În realitate, cea mai mare parte din banii dedicați explorării cosmosului vor fi cu ușurință redirecționați în alte domenii mult mai pragmatice, poate chiar împotriva poporului de la care acești bani au fost luați. Extraterestrul și civilizațiile extraterestre treptat vor deveni noul terorist global și pentru asta se vor crea alianțe și se vor cheltui sume uriașe de bani.

Impulsul instinctului de supraviețuire îi va face pe unii oameni să trăiască o teamă greu de stăpânit în față vieții și a morții și asta îi va împinge la acțiuni lipsite de rațiune sau la acțiuni cu vagi semne de raționalitate. SUA, Anglia și alte țări așa-zis democratice vor genera tensiuni și vor îndemna la război, la ucidere, la distrugere, fie că sunt adresate Rusiei sau Chinei, nici nu mai contează. Cu toate acestea, în 2022, între Rusia și Ucraina nu va fi niciun fel de război și multe dintre tensiuni se vor rezolva până la un anumit nivel pe cale diplomatică.

Din teamă, oamenii pe glob vor inventa noi tehnologii pentru încălzirea caselor, pentru a dobândi electricitate, pentru a ușura supraviețuirea și vor pune aceste inovații în practică fără a aștepta tot felul de licențe, documente birocratice din partea statelor. 2022 este un an foarte bun pentru inovatori, descoperitori, cercetători, dar și pentru acei care au cunoaștere despre terapii de mult uitate, leacuri populare, modele și tactici de supraviețuire pe care lumea cândva le-a folosit.

În 2022 se va înceta să se mai vorbească despre „unică soluție” vaccinarea, pentru că lumea își va da seama că toată această pandemie din start a fost tratată greșit. Unii vor spune că așa s-a dorit încă de la început, alții vor spune că nu este adevărat și că lumea era disperată și trebuia repede făcut ceva, însă vor apărea din ce în ce mai multe dovezi care nu pot fi explicate altfel decât rea-voință. Tot mai multe voci din cercurile științifice vor vorbi cu voce tare despre pandemie ca despre o înșelătorie globală. Teamă de a rămâne captiv într-o tabără și de a fi etichetat și nominalizat îi va face pe medici și pe oamenii de știință să sară unul la gâtul celuilalt cu o vehemență nemaiîntâlnită până acum, iar acest lucru îi va arăta omului de rând că, dacă nu există înțelegere nici măcar între somități, atunci noi de ce să facem ce spun doar unii dintr-o anumită tabăra favorită. Vor apărea primele plângeri ale oamenilor în legătură cu pandemia și mulți vor câștiga în instanțe. Acest lucru va pune sistemul politic al foarte multor țări pe jar, pentru că fenomenul poate fi scăpat de sub control și rezultatele pot fi destul de neplăcute atât din perspectiva financiară, cât și politică.

2022 începe într-o zi de sâmbătă. Asta este foarte important. Sâmbătă – din latinescul «Sabbati dies» (ziua «Sabbatului», în calendarul mozaic) sau slavonescul «subota» (ziua lui Saturn, zeu agrar, corespunzător, în mitologia greacă lui Cronos, zeitate a timpului). În trecut, se spunea că anul care începe într-o zi de Sâmbătă deține în interiorul lui Darul Curajului. Anul ce începe cu această zi a săptămânii este un an al deciziilor, al dedicării, al sacrificiilor, al autoimpunerii, al restricției. Sâmbătă este o zi benefică analizării scopurilor și acțiunilor tale și replanificării lor.

Anul impune o profundă analiză de sine, asumarea consecințelor acțiunilor tale și să încerci să schimbi ceea ce ai făcut greșit. Nu este puțin lucru să ai curajul, să ai îndrăzneala, să ai voința și să ai puterea de a nu ceda. Anul cere de la noi să păstrăm totul în jurul nostru – de la activități, relații și întâlniri – cât mai puțin complicate. Energia anului este potrivită pentru activități mărunte în jurul casei și pentru momente frumoase cu familia. Nu este indicat să ne implicăm în proiecte dificile, deoarece oboseala care se acumulează este mai greu de alungat în acest an. În popor se spune că Sfânta Vineri este ocrotitoarea bolnavilor, pe când Sâmbătă este văzută că Ziua morţilor. Foarte important acest aspect. În popor, sâmbăta era considerată o zi fără noroc, cu unul sau mai multe ceasuri rele, în care nu era indicat să pleci la drum lung sau să începi o activitate de durată. Totuşi, se spunea că este o zi favorabilă celor din lumea de dincolo, de aceea, mai ales în „Sâmbetele morţilor”, se fac şi astăzi pomeni. Sâmbăta mai era invocată şi în timpul vrăjilor sau al practicilor magice. Despre copilul născut sâmbăta se zice că ar fi bun de gură. Guvernată de planeta Saturn, ziua de sâmbătă este destinată rezolvării problemelor şi curăţeniei. E ziua în care poţi să îţi reglezi conturile cu persoane cu care nu ai ocazia să te întâlneşti mai des, cu oameni faţă de care ai datorii sau care îţi sunt datori.

În 2022 (6) va avea loc a XXIV-a (24=6) ediție a Jocurilor Olimpice, eveniment sportiv internațional major, ce va avea loc în perioada 4 – 20 februarie 2022 la Beijing, în China. Va fi a doua ediție a Jocurilor Olimpice desfășurată aici, orașul Beijing organizând și Jocurile Olimpice de vară din 2008. Această ediție va avea o semnificație mult mai mare și diferită decât edițiile anterioare ale olimpiadelor de iarnă. Unele țări nu vor participa din rațiuni politice, altele din aceleași rațiuni vor participa. Pe undeva, evenimentele ce se vor produce acolo în data de 6 și 15 vor servi drept semne pentru ce va urma să se întâmple în lume în perioadele următoare. 6 și 15 nu vor fi simple date ale luni, ci am putea spune că vor fi agende, semne, repere. Atenție la aceste două zile foarte importante, dar și la momentul deschiderii pe data de 4, pentru că 4 se află într-un antagonism și tensiune cu 6. Sfârșitul însă pe 20 (2) (6:2=3 – formă, cunoaștere, semn) ne va arăta unde s-a ajuns, unde suntem, care este nivelul, forma de fapt a relațiilor statale, sociale, politice.

Frică are ochii mari. Isteria alimentată de rusofobie va împinge unele guverne să imagineze și să inventeze orice poveste inimaginabilă, doar ca să pună Rusia într-o lumină proastă și să o transforme în dușmanul numărul 1 al globului. Evident că toate aceste imaginații, ca și până acum, nu vor fi întărite de vreo dovadă concretă. Oamenii de rând nu înțeleg cine anume este garantul lor în această lume, ce sau cine face ca ei să existe încă în această lume și să nu fi dispărut cu toții într-un război global definitiv. Astăzi în lume sunt femei în posturi de miniștri ai apărării. Aceste femei pot juca un rol important atât în apropierea finalului, cât și a îndepărtării acestuia. Nu trebuie să uităm că un război global se poate declanșa și din greșeală, dintr-o eroare digitală, din cauza unui om care, enervat de tot felul de lucruri, poate să facă o acțiune neprevăzută. Am mai trecut printr-o asemenea situație atunci când am fost la 20 de secunde de declanșarea rachetelor și am scăpat doar datorită unui ofițer rus care nu a apăsat butonul și prin asta a oprit războiul. Vasili Arhipov, omul care a salvat omenirea de la un război nuclear. Criza rachetelor cubaneze a marcat un moment decisiv al secolului al XX-lea, acela în care Războiul Rece dintre SUA şi URSS a fost foarte aproape de a se transforma într-o conflagraţie nucleară cu consecinţe devastatoare asupra întregii planete. Un război declanșat dintr-o greșeală este mult mai probabil în viitor decât toate celelalte variante posibile. Chiar și fără un război nuclear planetar, omenirea se va confrunta cu imense catastrofe naturale care vor lua viața milioanelor de oameni cu mult înainte ca cineva să apese pe butonul roșu. Orașe întregi și chiar țări se vor trezi sub apă în viitor, dacă omul va continua modul parazitar de relaționare cu mediul înconjurător. Topirea ghețarilor va scoate la suprafață viruși și bacterii necunoscute până în prezent. Acestea sunt provocările mari ale viitorului omenirii, pe lângă migrarea globală a popoarelor în căutarea lor a unei regiuni mai favorabilă pentru viață.

În 2022, numărul accidentelor rutiere pe drumurile nu doar ale României, ci ale multor altor țări va crește destul de mult, fără că cineva să poată explica în ce constă secretul acestei creșteri.

În 2022, SUA va primi câteva ultimatumuri în urma cărora, treptat, își va abandona aliații și va trebui să se retragă, tot așa cum a făcut-o în Afganistan. O parte din aceste mecanisme vor fi declanșate de India, Pakistan și de Arabia Saudită, care vor începe să preseze America să părăsească locurile cu care se obișnuise. În Arabia Saudită va veni la putere un om care va deține viziuni și proiecte nu tocmai convenabile SUA, pentru că le vor vedea ca pe niște proiecte convenabile Rusiei. SUA nu va mai fi un prieten atât de bun pentru Israel și, astfel, Turcia iarăși își va tensiona relațiile cu Israelul. În Turcia va veni la putere un partid care va fi total opus celui aflat astăzi la putere. Ideea Marelui Turan va fi părăsită de către Turcia ca fiind un proiect irealizabil în condițiile actuale. În 2022, un mare om politic din Turcia va părăsi lumea aceasta și imediat în țară vor avea loc mișcări de reașezare a puterilor, de reorganizare a politicilor interioare și externe.

Tot în urma unui deces, în Familia Regală a Angliei se vor produce reașezări de forță, schimbare de putere, după care se vor produce modificări semnificative în conducerea țării, în urma cărora influențele politice ale Angliei în lume vor scădea dramatic. Anglia va considera că trebuie să iasă din acest ,,război” cu pierderi minime pentru țară și o va face. Ca rezultat, economia țării va crește și situația lor se va îmbunătăți.

În Germania va apărea o organizație oarecum secretă, compusă din tineret, care va crea o mulțime de probleme emigranților de pe teritoriul Germaniei, pentru comportamentul neadecvat al acestora. Situația va deveni destul de neplăcută, iar mișcarea va capăta tot mai mare putere. În urmă acestor mișcări, statul german va trebui să accepte o serie întreagă de opinii și își va modifica politică față de emigranți, posibil până la oprirea totală a valurilor de emigranți.

Un număr mare de cetățeni israelieni vor părăsi țara lor și vor pleca în alte țări, pentru că vor considera că la ei în țară puterea a devenit una fascistă față de propriul popor și că această putere nu dă semne să se liniștească, ci dimpotrivă, se adâncește. Oamenii chiar așa vor spune când vor fi întrebați. Va apărea un partid cu lider femeie, care va începe să adreseze pretenții drastice guvernului. Femeile din Israel ori vor crea un partid, ori vor crea o organizație care va crește repede ca putere și se va opune în cel mai evident mod guvernului.

Pe la sfârșitul anului 2022 se vor face primii pași spre refacerea URSS-ului, dar în cu totul alt mod, în baza altor filosofii și la cu totul alt nivel. În cele din urmă, peste ani, URSS-ul va fi refăcut, iar în componența lui vor intra și alte țări, inclusiv europene, care nu făceau parte din URSS în trecut.

2022 va aduce cu sine primele semne ale începutului destrămării a tot felul de organizații, secte, curente cu tot felul de drapele colorate, ideologii, politici de prin toată lumea. În unele țări, acestea vor fi mai vizibile, în altele – mai puțin vizibile, dar astfel de mecanisme vor fi declanșate. Foarte rapid în unele țări se va trece la prigonirea a tot felul de oameni cu idei ,,mărețe” despre lume și Creație. În Daghestan va fi descompusă o întreagă organizație teroristă care planifică un act terorist asupra copiilor, așa cum a mai fost în trecut, dar mult mai amplu. Interesant că la sfârșit se va descoperi că organizația este compusă dominant din tineret, care astăzi vandalizează monumente și statui, pentru că așa au înțeles ei că tot ce este legat de trecut e rău. Ideile naționaliste, patriotice se vor amplifică mult în 2022 și o bună parte din populația diferitelor țări va trece de partea acestor partide și organizații ce caută să păstreze tradiția, neamul, obiceiurile frumoase, etc.

Cuvântul satanist și lupta cu acesta sau cu ideologiile sataniste vor capăta forme vizibile și uneori se va vorbi despre asta de la tribunele guvernelor lumii. Oamenii vii moral, vii ca cetățeni, vii ca  apărători de drepturi și libertăți, oamenii vii ca activitate, adică cei care se autoconduc, cu inițiativă, curaj și îndrăzneală, care nu așteaptă să vină cineva să le spună ce să facă, vor fi susținuți de mecanismele psihoenergoinformaționale ale anului și vor avea de câștigat.

Ultimele 2 cifre din an nu se împacă cu injecțiile și în general cu medicină. Însă cifra de vibrație a anului 6 în general este orientată agresiv contra medicinei. 6, ca un animal, nu merge la medic, nici la spital, el chiar se teme de oameni și încearcă să se vindece așa cum îi dictează instinctul. Astfel, atacurile împotriva medicilor, spitalelor, instituțiilor ce au legătură cu sănătatea se pot accentua vizibil. În unele țări se poate ajunge până la prigonirea fizică a medicilor sau a lucrătorilor din serviciile spitalicești.

2022 scoate la iveală oamenii cu sânge nobil, luptătorii adevărați, oameni cu rădăcini adânci în neamul lor și îi face să strălucească. Astfel, în 2022 tema Monarhiei va reapărea în România în tot felul de discursuri, locuri, tribune, unele poate chiar oficiale. Asta nu va fi întâmplător, deoarece statul pierde din ce în ce mai mult credibilitatea în față lumii și oamenii caută să găsească ceva în trecut de care se pot folosi, pot reactiva, pot refolosi, renaște.

Oamenii încep să înțeleagă că doar uniți pot face cu adevărat ceva important și vor începe să găsească noi rețele de comunicare, noi canale de schimb informațional și experiențial. Instinctul unește turma și o ține împreună, mintea este cea care separă oamenii. În aceste mișcări, femeile vor avea un aport și o contribuție destul de mare. Femeile care în alți ani nu au putut rămâne însărcinate, cu o oarecare ușurință și parcă cu de la sine putere vor putea rămâne însărcinate în acest an, dând naștere pe glob la mult mai multe fetițe decât băieței. Acest lucru va putea fi verificat, și anume că în 2022 s-au născut mult mai multe fetițe decât băieței.

Oamenii vor înțelege că familia și bazele familiei sunt extrem de importante și asta i-a învățat toate aceste valuri de pandemii și vor căuta cunoaștere practică pentru a întări legăturile de familie, ordinea în familie, responsabilitățile și rolurile. Am putea spune că familia în 2022 va căpăta un impuls către dezvoltarea ulterioară și aducerea acesteia la un nivel diferit decât până acum.

Scopul ascuns în anul 2022 este de a modifica foarte mult relația noastră cu noi înșine, cu cei din jur și cu lumea. Ba tu o să uimești pe ceilalți cu ceva plăcut sau neplăcut, ba lumea te va uimi pe tine într-un mod plăcut sau neplăcut.

Relația cu lumea ta interioară, cu propriile frici, angoase, fobii îți vor face viața în 2022 mai bună sau mai grea. Analizează-te, scapă de frică, fii curajos, îndrăzneț, exprimă-te, pentru că în acest an a tăcea, a te preface că nu vezi, a te preface mort sau că nu îți pasă este o crimă împotriva celorlalți oameni. A nu te lupta pentru drepturile tale sau a nu apăra adevărul este o crimă și evident că fiecare va plăti sau va primi exact în măsura pe care o merită, de la om la stat.

Mergi și creează-ți propria viață. Nu ai ce aștepta. Toate puterile și slăbiciunile tale sunt în tine. Pune mâna pe tine, ia-te în mâini și fă ceva bun cu tine, din tine, prin tine și în numele tău.

 

Anatol Basarab, 29 decembrie 2021