Regulamente

Dragi membri,

Ca urmare a unor solicitări de acreditare venite din partea membrilor, care ne-au ajutat să analizăm detaliat toți pașii procesului de evaluare, Consiliul Director a hotărât întocmirea unei liste deschise cu cereri de acreditare, dar și amânarea pe termen scurt a acestui proces.

În acest moment, ANR se află încă în plin proces de standardizare a criteriilor și procedurilor ce vor defini procesul de evaluare pentru acreditarea categoriilor de numerologi traineri și numerologi consultanți/consilieri.

În acest sens, le mulțumim celor care au făcut deja solicitări de acreditare și îi asigurăm că, în momentul finalizării procedurilor și standardelor de evaluare, vor fi notificați. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

Asociația Numerologilor din România începe să capete din ce în ce mai multă vizibilitate, lumea a început să audă din ce în ce mai des despre activitățile noastre, așa încât acum trebuie să avem grijă să fim așezați și să ne păstrăm uniți într-o viziune comună. Acest lucru înseamnă reguli clare pe care să le respectăm cu toții. Din mers trebuie să corectăm unde greșim sau unde putem evita să greșim.

1. Sigla ANR

Delimităm activitatea ANR, unde ne asumăm cu toții responsabilitatea, de activitatea individuală a fiecăruia astfel:

Nerespectarea celor de mai sus atrage după sine excluderea din această organizație.

2. Formăm echipa celor care vor preda, vor ține cursuri, ateliere sau alte genuri de proiecte sub sigla ANR, deci cu supervizarea asociației.

3. Formăm echipa celor care doresc să ofere consultanță/consiliere numerologică sub sigla ANR, deci cu supervizarea asociației

Criterii:

În cadrul proceselor de evaluare, atât ale cursurilor, atelierelor, conferințelor, proiectelor, cât și ale celor ce își doresc să devină consilieri numerologici avizați de Asociația Numerologilor din România, Comisia de Evaluare ANR va urmări îndeplinirea următoarelor criterii:

În contextul normelor și regulilor afișate mai sus, membrii ANR beneficiază de următoarele drepturi:

În egală măsură, reamintim că pentru a nu pierde statutul de membru, cotizația ANR pe anul în curs se plătește până la finele lunii martie.