Membrii fondatori

Anatol Basarab

numerolog și psiholog

Anatol Basarab este psiholog, numerolog și autorul best-seller-urilor „Numerologia în viața fiecăruia”, „Viața care ne trăiește” și „Anul devenirii tale”.
Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor din diferite domenii, el a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”.

Pasionat de științele spirituale, Anatol Basarab și-a început studiul în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei la universități din Moscova și a continuat în România, obținând diploma de master în psihologie și devenind membru al diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterică și spirituală, cât și de medicină complementară, atât din țară, cât și din străinătate. Este membru al OSHO Academy of Initiation din India, fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Dorința de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris și organizarea de numeroase cursuri și conferințe de numerologie și pe teme complexe de psihologie.

De peste 20 de ani, Anatol Basarab îi îndrumă și pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător.

Asociația Numerologilor din România există datorită visului lui Anatol Basarab de a-i uni pe toți pasionații și cunoscătorii acestei minunate cunoașteri într-o comunitate care să capete forță și să ofere îndrumare în aceste momente pline de provocări.

Adriana Nicolae

numerolog și psiholog

Adriana Nicolae a absolvit filologia și psihologia, având formări în analiză tranzacțională, consiliere creștină, gândire pedagogică strategică, cât și un master în Marketing și Integrare Europeană.

Și-a început călătoria pe drumul cunoașterii ca profesor de limba română și instructor de limbi străine și deține o bogată experiență profesională ca trainer, editor de carte și jurnalist. Este autoarea cărții ”English for Tourism Professionals and Staff” (apărută în 2003 și tradusă în 2006 în limba germană) și coautoarea cărții „Anul devenirii tale”, în colaborare cu Anatol Basarab.
Spirit autodidact și pasionată de creșterea spirituală, Adriana a urmat cursuri de reiki, metoda Silva, comunicare, parenting, tehnici de citire a chipului și este certificată ANC ca formator, consilier vocațional și consilier pentru dezvoltare personală.
Pe drumul numerologiei a pornit în anul 2010, când a urmat probabil primul curs de numerologie organizat în România de Anatol Basarab.
Cu ajutorul mentorilor săi (Valerica Lungu – Biserica Izvoarelor de Leac, Aurora Sităruș și Anatol Basarab), cărora le poartă imensă recunoștință, Adriana Nicolae a dobândit o perspectivă holistă asupra vieții și a existenței ființei umane.

Autoare a mai multor programe de educație prin responsabilitate personală, este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.

Daniel Nicolae

inginer diplomat