Membri de onoare

Vasile Șoimaru

Conferențiar universitar doctor Vasile Șoimaru. Este economist și cofondator al Academiei de Studii Economice a Republicii Moldova. Este de asemenea publicist și maestru fotograf, iniţiator şi coordonator al proiectului „Românii din jurul României” (www.romaniidinjurulromaniei.ro), din care s-a născut și ideea monografiei etnofotografice cu același titlu, premiată de Academia Română – premiul „Henri H. Stahl” 2013, un document unic, concretizare a cercetării sale științifice prin românime, ce definește o imagine integrală a românilor autohtoni în țările din jurul României (Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova), peste care au trecut vremuri, regimuri politice, organizări administrativ-teritoriale diverse, dictate de interesele politico-economice globale de moment.

„Pe mine numerele m-au făcut fericit. Dacă nu aș fi fost frate, prieten și tovarăș de drum cu ele, cred că nu m-aș fi realizat în viață. O viață mai interesantă și mai plină cu ele și alături de ele – numerele. O pasiune care iată s-a întâlnit cu echipa ANR, căreia îi mulțumesc pentru recunoașterea pe care astăzi mi-a încredințat-o”, a mărturisit conf.univ.dr. Vasile Șoimaru în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România, prilej cu care a și primit titlul de membru de onoare al ANR.

Cristina Groza

Arhitect Maestru Cristina Groza este singurul maestru acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa. Este absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, Secția de design interior și mobilier.

Este președintele Asociației Internaționale de Feng Shui – filiala România (www.ifsa-romania.ro). Predă și folosește de aproape 20 de ani sistemele Feng Shui și Ba Zi (Coloanele destinului – Astrologia Chineză tradițională), datorită gradului ridicat al acestora de predictibilitate.

Predă în cadrul „Academiei Cristina Groza Feng Shui și BAZI”, acreditată internațional de IFSA și CNFPA. Urmează linia Marelui Maestru Raymond Lo. Este membru EXCO în Comitetul IFSA (Internațional Feng Shui Association), trainer și conferențiar la congrese internaționale de Feng Shui. Pentru experiența acumulată în cele două domenii, Master Cristina se bucură de recunoaștere în țări din Europa (printre care Italia, Germania, Franța, Spania), cât și în Asia (Thailanda, Singapore, China), zone în care în decursul anilor a realizat proiecte de consultanță Feng Shui. Pe 30 octombrie 2021, arh.Maestru Cristina Groza a primit titlul de membru de onoare al Asociației Numerologilor din România.

Nelu Vicleanu

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.

„Sunt profund onorat și vă mulțumesc pentru această recunoaștere, precum și pentru bucuria de a fi alături de marea familie a numerologilor din România”, mărturisea Nelu Vicleanu la primirea, în anul 2021, a titlului de membru de onoare al Asociației Numerologilor din România. „Acest titlu, a continuat el, marchează peste 20 ani de muncă susținută pentru a face cunoscută, în diverse moduri, numerologia prin cursuri, conferințe, articole, apariții TV, drum ce a început în anul 1999 cu prima ediție a cărtii de numerologie publicată de domnul Anatol Basarab, căruia îi mulțumesc pentru îndrumare și pentru primii pași în această călătorie fără de sfârșit. Doar împreună putem consolida locul și rolul numerologiei într-o lume a numerelor în care trăim, astfel încât interpretarea acestora să fie cea mai înaltă treaptă a cunoașterii, așa cum o considera Platon.”

Gheorghe Bozocea

„Numerele m-au fascinat de mic. Lumea numerelor, când e înțeleasă, se comportă ca parte din natură, adică, dacă îi dai atenție și te apropii de ea cu respect și înțelegere, ea te răsplătește cu mareția și spectacolul ei, la fel cum fauna și flora din jur te răsplătesc cu afecțiunea lor dacă le-o dai pe a ta. Sunt mulțumit că am avut șansa să cunosc această lume, a numerelor, interesantă și plină de farmec. Aș fi bucuros dacă crochiul meu vă va stârni curiozitatea să deschideți ușa acestei lumi minunate (a numerelor) și vă garantez că spectacolul e fascinant și n-o să regretați timpul alocat”, mărturisea la prima sa intersecție cu ANR, cea de-a II-a ediție a Congresului Numerologilor din România. Inginer Gheorghe Bozocea, autor al volumelor: „Numerele, un miracol”, „Gânduri despre om”, „Amprentele”, „Viața, o călătorie – ghid sentimental”, „Vlădeni”,  „Eseuri, versuri, grafică”, în toate regăsindu-se ca un fin observator al caracterului uman (pornind de la cel personal evident), studiat prin numere și prin amprente, dar și prin grafică și poezie, care de asemenea îi poartă semnătura, este membru de onoare al Asociației Numerologilor din România începând cu 30 octombrie 2021, moment pe care ing. Gheorghe Bozocea l-a fixat în istoria ANR prin versuri:

„Toată viața ne dorim previziuni certe.

Prooroci în tot locul, nimeni nu îi crede.

Dar ne îndoim de singura certitudine.

Veșnicia e în noi, când credem că este.”

Nelu Vicleanu

Autoare a volumului „Cartea Magului. De la Eleusis la Tarot” (carteamagului.ro), publicat în 2021 – sfârșitul primului CIRCuit al misterelor din Tarot, de la începutul ultimului secol, al Judecății XX, Georgi Ana a hotărât să se retragă în 2012, împreună cu un grup de prieteni, așa cum mărturisește, „pe o culme de deal în Maramureș, la Casa Rosei, ca să ne reintegrăm cu Natura. Dar nu, nu venise încă timpul pentru asta. Totuși apucasem să trec hotarul, ca și Alice, spre o dimensiune ascunsă în tărâmul magiei, unde am continuat să explorez prin pOMul cunoașterii (mitologie, astrologie, Tarot) și prin pOMul vieții (hrană, psihonautică, alchimie). Personaje LEGEnDARe mi-au fost mereu alături, pe parcursul traseului meu de viață labirintic, înTÂMPLĂtor și tumultuos, m-au asistat, m-au învățat și mi-au îmbogățit experiențele”. În portretul său arhetipal, Georgi Ana notează: „Sunt, am fost și voi fi un întreg Univers. La fel ca fiecare dintre noi. Totuși rolul meu aici și acum este de povestitoare mito-logică. La nașterea mea, Soarele, aflat în punctul 0 al echinocțiului de primăvară, exact pe cuspida Berbecului, lumina DREPT în față arcana fără număr, pregătită să pornească pe drumul inițiatic și așa, s-ar putea spune, că EL marca deopotrivă un sfârșit ca și un ALT început de Lume. În vreme ce Luna, de pe partea întunecată a Universului, stătea bine ancorată în floarea roșie de pe creștetul Temperanței.” Pe 15 octombrie 2022, Georgi Ana a adăugat încă o etapă în călătoria vieții, primind titlul de membru de onoare al Asociației Numerologilor din România.

Gheorghe Bozocea

Născută și crescută în coasta Sucevei, pe hotarul dintre Bucovina și Regat, Rodica Manciu descoperă lumea satului alături de părinții și bunicii săi. De mică, l-a ascultat pe tata care-i cânta la muzicuță, la acordeon ori îi fluiera și îi recita poezii. Bunica maternă, neîntrecută la cântat, i-a fost de asemenea model Rodicăi, care după studiile făcute la Academia de Arte Luceafărul – București – Conservator a devenit interpret profesionist de muzică tradițională. Într-un moment al vieții însă a luat drumul străinătății despre care spune că a transformat-o și a împlinit-o. A devenit mamă, a descoperit o noua profesie – cea de mediator cultural și intercultural, dar și misiunea de voluntar la Asociația „San Lorenzo dei romeni” din Torino. Cântecul și tradițiile le-a valorificat alcătuind Grupul „Șezătoarea” pe lângă Biserica „Sfânta Cruce”, organizând spectacole, întâlniri culturale și cursuri de folclor, dedicate promovării, valorificării și valorizării culturii populare românești. Din anul 2021 este redactor la postul de Radio ProDiaspora, la emisiunea de etnografie și folclor muzical „La streașina satului românesc”.Tot la Torino a devenit „informatrici di medicine tradizionali”, calitate care a adus-o și la Conferința națională „Copacul sănătății”(L’albero della salute, 2002) unde a vorbit despre „Tradițiile românești și ierburile de leac”.„Memoria copilăriei și a satului nu se șterge niciodată, iar cântecul, datinile, tradițiile și credințele din bătrâni trebuie să facă cuib în casa fiecărui român plecat departe de sat”, spune Rodica Manciu, care pe 15 ctombrie 2022 a primit titlul de membru de onoare al Asociației Numerologilor din România.

Fii parte a comunităţii noastre!

Deţinem cunoaşterea profesională şi expertiza necesară pentru a performa la cele mai înalte standarde de profesionalism.