Geneza Numerelor de aur

Numerele și simbolurile sunt peste tot, iar ele dăinuie și influențează omenirea de milioane de ani.

Vă invităm la fuziunea celor două printr-o colecție de artă unică, în cadrul lansării brandului de artă și bunuri L‘ estasi del Lusso, realizat de Dimitri Anghel.
Colecția de artă este îmbinată în cristalele specifice fiecărei cifre, transformând operele de artă in talismane menite să influențeze în subconștient persoanele ce le posedă.

Vă așteptăm să descoperiți expoziția „Genesi dei numero d’oro”, pe care o puteți vizita în fiecare zi, în intervalul 16:00-18:00 la MOTY Consulting

Genesi dei figure d’oro-Prezentare Colectie

„Genesi dei figure d’oro” – „Geneza numerelor de aur” este o colecție bazată pe simbolurile și cristalele naturale corelate fiecarei cifre interpretate din punct de vedere numerologic.

Când ne gândim la simboluri, ne gândim la niște arhietipuri oferite din neamuri, cultură, rasă și mediul social în care trăim. Ei bine, simbolurile capătă o altă perspectivă când ne gândim că ele ne modelează viața în care trăim. Mai simplu, să ne gândim la simbolul unui brad decorat cu globuri și lumini. In mod inconștient, ne duce cu gândul la sărbători, cadouri, zăpadă, amintiri și sentimente.

Când ne gândim la numere, suntem înconjurați de ele și sunt peste tot, iar lumea n-ar putea exista fără ele. Timpul este numerotat, cantitatea este corelată cu o cifră sau un număr. Durata de viață este și ea…numerotată.

Din punct de vedere numerologic, numerele ne influențează încă de la prima gură de aer când ne nastem, până la sfarșitul vieții, totul prin prisma cifrelor din data noastră de naștere, cifre ce scot la iveală anumite seturi de caracteristici.

Din numerologie ne putem da seama care este destinul nostru – muntele care ne-a fost dat sa urcăm. Ne putem da seama cum funcționăm noi în interior și cum ne exprimăm ca indivizi in societate.
Am făcut această fuziune prin artă între cifre, simboluri si cristale, pentru a transorma niște tablouri in adevărate talismane menite sa ajute persoana săși urce muntele spre a-și împlini destinul, prin cifra destinului ei, sa-l ajute să funcționeze și să se calibreze în interior, cu ajutorul cristalelor si sa il ajute sa se manifeste in societate, prin expunerea de simboluri specifice, ce lucrează în subconștient.

Notă
Tabloul este important să fie pus în preajma persoanei, de unde poate fi observat în majoritatea timpului, într-un loc unde să fie expus la lumină și razele solare.

Tablourile expuse sunt generalizate, astfel că, la orice tablou achiziționat, se adaugă simboluri în conformitate cu nevoile persoanei.
Pentru un tablou unic și personalizat, făcut la comandă, în funcție de matricea numerologică a persoanei și din perspectiva metafizicii chineze a citirii feței, este necesară o ședință privată, care este inclusă în prețul tabloului.

Photo credits: In-Gi Jung ; Sirius Mind
Surse de documentare: modulele de numerologie și cursurile lui Anatol Basarab ; Anatolii Basarab; cărți și documente de simbolistică

Pentru comenzi de tablou/ tablou personalizat

Contact tel: 0720 928 321; mail: lestasidellusso.contact@yahoo.com; mesaj paginii