CONGRESUL ANR – 30 octombrie 2021
BUNĂSTAREA SPIRITUALĂ SAU VECTORUL 1 4 7
30 octombrie 2021 este ziua în care ne întâlnim cu toții, pasionați sau inițiați în numerologie, în cadrul celei de-a treia ediții a Congresului Numerologilor din România.
Dintre subiectele pe care le veţi putea urmări în detaliu în cadrul congresului amintim:
- Trinitatea Spirit-Suflet-Corp, cheia bunăstării spirituale
- Cum poate mintea să vindece corpul
- Conștiința de sine, umbra conștiinței colective
- Chimie versus Alchimie. Inspirație și Revelație
- Tipare și credințe limitative
- Creația divină – Omul văzut prin vectorul
- Numerologia dezvoltării sistemelor informatice în ”cloud”
- Vectorul 1 4 7 – Cine sunt (1), cine trebuie (4) și cine aleg să fiu (7)
Tema, „Bunăstarea spirituală – Vectorul 1 4 7”, ca axă a planului conceptual al lumii noastre, de cunoașterea și înțelegerea căruia depinde calitatea vieții fiecăruia dintre noi și gestionarea cât mai nealterată, obiectivă, a realităților culturale, socio-economice și politice contemporane, reunește prezentări de specialitate, povești de viață și prezentări de literatură de profil.
Te așteptăm alături de noi dacă studiezi numerologia, dacă ești pasionat de numere sau dacă pur și simplu dorești să-ți lărgești orizontul cunoașterii. Temele propuse se adresează publicului larg, nu doar cunoscătorilor domeniului central al ANR. Promitem informații utile, actuale, precum și multe surprize.
Taxa de participare este de 300 ron pentru membrii ANR. Dacă plata se face până la 24 Octombrie 2021, beneficiați de prețul redus – 240 lei
Dacă ești student și ești membru ANR, taxa de participare este de 120 ron.
Dacă ești student și nu ești membru ANR, taxa de participare este de 150 ron.
Dacă nu ești membru ANR, taxa de participare este de 330 ron.
Ediția de anul acesta a Congresului Numerologilor din România se va desfășura online.Vom reveni cu detalii în urmatoarea perioadă!
6 Cu pragmatism
3 vino să vorbim despre
9 transformarea
8 lumii… a mea, a ta, a noastră
P.S. Revenim la tine cu alte surprize și detalii pe parcurs!
Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.
„Tipurile de structuri psihice” este tema cheie a descifrării vectorului 1 4 7 pe care o dezvoltă în cadrul Congresului Numerologilor din România, ediția a III-a (30.10.2021).
Adriana Nicolae, gazda celui de-al treilea Congres al Numerologilor din România, este președinte al Asociației Numerologilor din România, membru fondator, alături de Anatol Basarab și Daniel Nicolae.
Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carte, consilier și trainer. Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag. Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.
Alexandra Mihărtescu este licențiată a Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu studii aprofundate în „Terapii de cuplu și familie”. A lucrat în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare, până la marketing și management. Însă marea dragoste au rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață, așa că un loc special în inima ei o ocupă, între altele, activitatea de voluntariat în ONG-uri, dar și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în cuplu. Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, tot din dorința proprie de a se dezvolta la toate nivelurile, a demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pentru dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel a avut ocazia să cunoască oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane.
Mărturisește că numerologia a venit ca o binecuvântare în viața ei. Cu toate că la început scepticismul lui 3 s-a manifestat, odată ce a primit argumentele necesare și suficiente, și-a demonstrat sieși utilitatea acestei științe antice. Astfel numerologia a devenit un stil de viață, dar și un mod de a-și atinge obiectivele de autocunoaștere precum și de cunoaștere a celorlalți. Tema propusă la Congresul Numerologilor din România din 30 octombrie 2021 ne aduce într-o sferă aplicată a vectorului 1 4 7: „Cum poate mintea să vindece corpul”.
Anca-Ramona Botezat este economist de profesie, doctor în Științe economice domeniul Finanțe, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și a Camerei Consultanților Fiscali. Dacă până la 40 de ani s-a dedicat cifrelor din punct de vedere economic, în următorii ani își dorește să îmbine ceea ce a clădit deja cu perspectiva numerologică a cifrelor. Pasiunea pentru numere, văzute atât din punct de vedere cantitativ, cât și din punct de vedere
calitativ, alături de pasiunea pentru desen, pictură și dans îi dau culoare, armonie, fluiditate și echilibru în viață. Prin numere și numerologie spune că a reușit să se cunoască pe sine, așa putând să îi înțeleagă mai bine și pe ceilalți.
La cea de-a III-a ediție a Congresului Numerologilor din România, din 30 octombrie 2021, ne împărtășește o parte din cunoașterea sa despre cifra magică prin care înțelegem că nimic nu poate exista în exteriorul propriei persoane: „1 4 7 – Cine sunt (1), cine trebuie (4) și cine aleg să fiu (7)”.
După o experiență de 5 ani în domeniul bancar și 8 ani în antreprenoriat pe domeniul medical, Corina Stratulat a decis să transforme numerologia în activitate de bază, full time, atât pentru persoane din România, cât și pentru cei din străinătate. Folosește numerologia pentru a-i ghida pe antreprenorii români către succes și performanță în business. Consideră că fără acțiuni constante pentru creșterea nivelului de conștientizare și antrenament pentru propriul destin, împlinirea și liniștea sufletească apar foarte greu în sufletul unui om. Pe lângă activitatea zilnică de consiliere personală prin numerologie, susține și Cursul Bazele Numerologiei, cu scopul de a oferi metode rapide de autocunoaștere și evoluție pentru cât mai multe persoane.
„Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am primit de la cei care mi-au ghidat pașii și știu că orice efort împreună va avea rezultate înzecite. Am încredere că în scurt timp din ce în ce mai mulți oameni vor primi cunoașterea extraordinară oferită prin numerologie.”
După participarea în primele două ediții ale Congresului Numerologilor din România ca speaker, în 2021 Corina Stratulat se alătură echipei ANR în calitate de coprezentator al acestui eveniment
Licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității „Tibiscus” din Timișoara și cu un master în Studii Europene Regionale – Comunicare Social Politică, Daniela Liana Bodea s-a stabilit în Germania, acolo unde trăiește în spirit antreprenorial. Dorința de a evolua se conjugă pentru ea cu cercetările unora dintre oamenii care au marcat viețile semenilor lor: Anatol Basarab, Gregg Braden, Joe Dispenza, Alberto Villoldo. Cursurile și cărțile acestora se constituie în repere ale dezvoltării sale personale, care acum se găsește în fața „porții” numerologiei, deschizătoare de noi orizonturi ale cunoașterii.
Se consideră o persoană spirituală și, pe 30 octombrie 2021, în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România, dorește să transmită un mesaj oamenilor prin lucrarea sa, „Creația divină – Omul, văzut prin vectorul 1 4 7”.
Doctor în arte vizuale, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării publice și al consultanței de imagine, Diana Mețiu activează ca business și life coach, generând programe personalizate de dezvoltare personală. Este numerolog, membru în board-ul Asociației Numerologilor din România și specialist în desen holistic, moderatorul emisiunii „Ce nu știm că nu știm”. În calitate de profesor al Facultății de Arte susține cursuri, conferințe, tabere și ateliere de istoria artei, estetică, limbaj plastic, comunicare, creativitate, inovație, discurs public, coaching, numerologie și feminitate. Ca antrenor de emisfera cerebrală dreaptă și ca initiatoare a comunității „Născuți creativi”, Diana îi îndeamnă și îi motivează pe cei din jurul său să își exerseze capacitatea creatoare a minții și abilitățile inovative, în așa fel încât rezultatele obținute să fie probate și spectaculoase.
Diana va prezenta, pentru al treilea an consecutiv, Congresul Numerologilor din România.
Elisabeta Martin, Luiza, așa cum o cunoaștem noi, este psiholog. Iar instrumentele pe care le folosește cel mai des în cabinetul de psihoterapie sunt hipnoza și numerologia. Cu o experiență de peste 7 ani în hipnoză și un studiu aprofundat în numerologie de mai bine de 2 ani, a reușit sa depășească granița lumii materiale și să pătrundă în zona spirituală, acolo unde se și află conștiința (1) corpului (4) spiritual (7). Acesta este triunghiul cu vârful în sus care îi permite omului iluminarea și o transcendere într-o realitate nouă, unde percepțiile asupra planurilor existențiale sunt diferite. În cazul în care triunghiul are vârful in jos, omul rămâne în lumea materiei dense (3), fără a-și schimba percepția despre realitate și fără a trece examenele lumii materiale pentru a păși în lumea spirituală, cea a eternității. Cum poate omul să depășească acest nivel și care sunt instrumentele ajutătoare în această tranziție? Care sunt porțile care se deschid în acest proces? Care sunt perioadele de timp favorabile acestei tranziții? Care este obstacolul major pe care omul trebuie să-l depășească pentru a-și realiza misiunea? Ce principii stau la baza acestui fenomen?
Răspunsurile se constituie în repere ale temei pe care Luiza o prezintă în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului ANR: „Chimie versus Alchimie. Inspirație și revelație”.
S-a născut pe meleaguri dobrogene și lucrează ca tehnician dentar în propriul laborator dentar. Luminița Feodorov a fost atrasă de științele ezoterice din adolescență, iar prima intersecție cu acestea a venit într-un moment al vieții în care se afla în Singapore, acolo unde a și studiat Astrologia Chineză și Feng Shui. Au urmat cursuri în Cehia, Slovacia, Austria, Elveția și România, hrănite de dorința de aprofundare a informațiilor dobândite.
Anii 2020 și 2021, datorită condițiilor globale, i-au facilitat întâlnirea cu numerologia, prin cursurile făcute cu Anatol Basarab, dar și cu universul taronumerologiei și al Kabbalei.
Este o pasionată a tenisului de câmp datorită fiicei, care joacă tenis la nivel profesionist în SUA. Prezentă ca susținător înflăcărat la fiecare meci, turneu al fiicei sale, Luminița a văzut și a trăit atât bucuria, cât și tristețea unui sportive. A văzut ce înseamnă o accidentare, un mental slăbit. A simțit cum se transmite o încurajare, un gând pozitiv. Are caiete întregi de studiu personal al multor tenismeni și sportivi profesioniști, fapt ce a adus-o în contextul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România să prezinte lucrarea: „Depășirea limitelor fizice cu ajutorul minții”.
De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, feng shui-ul și tarotul. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia. În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie, sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”. Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței. „Ceea ce nu ajunge la nivelul conștiinței se întoarce sub forma de destin”, spunea Carl Jung. Astfel că propria noastră minte, propriile noastre credințe și convingeri se constituie, de cele mai multe ori, în cel mai mare obstacol în calea eliberării noastre.
Pornind de la acest adevăr, tema pe care o prezintă Nelu, unul dintre invitații speciali ai celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România, este „Tipare și credințe limitative”, într-o abordare ce îmbină fascinant numerele și arcanele tarotului.
Economist, cu specializare în domeniul relațiilor internaționale și administrației publice, Olivia Terzea împletește pasiunea pentru științele ezoterice cu cea pentru domeniul beauty.
Consideră că numerologia este o hartă a vieții omului, un instrument util în cunoașterea relațiilor cu sinele, cu ceilalți și cu Universul, potențat de arta de a pune întrebări. Și pentru că întrebările simple pot încurca destul de mult, Olivia propune o temă provocatoare din sfera bunăstării spirituale: „Mintea – prieten sau dușman?” Ce este mintea și cum funcționează ea? Când anume mintea devine aliat și când inamic ascuns? Câteva dintre răspunsuri se regăsesc în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România, pe 30 octombrie 2021.
Jurnalist, cu studii aprofundate în Managementul organizațiilor politice și civice la SNSPA, nominalizat de mai multe ori și laureat în 2007 al Premiului pentru talk-show radio, în cadrul Premiilor Clubului Român de Presă, coautor al mai multor proiecte editoriale, precum volumul „Cotul Donului 1942: eroism, jertă, trădare”, Chișinău (2012), Roxana Iorgulescu Bandrabur trăiește de mai bine de 20 de ani generoasa poveste a unei profesii care i-a oferit șansa să găsească răspunsuri la întrebări dintre cele mai diverse, prin experiențele de viață imposibil de imaginat adeseori, dar pe care a avut șansa să le asculte împărtășite față în față, așa precum sunt, de pildă, experimentele totalitariste ale închisorilor românești sau ale gulagului sovietic, paradigmă a experiențelor limită și a capacității extraordinare a omului de supraviețuire și autovindecare. Pasiunea pentru numerologie, concretizată online sub marca „Numeroviva”, s-a născut din dorința legitimă de autocunoaștere și autodepășire, devenind treptat o prioritate atât în viața profesională, cât și în cea personală.
Este numerolog, formator și consilier pentru dezvoltare personală, instrumente prin care le creează celor ce vor să înțeleagă lumea de azi posibilitatea de a se cunoaște pe ei înșiși, ca prim pas pe drumul lor evolutiv. Și cum una dintre etapele cunoașterii este chiar înțelegerea intersecției genom – conectom, Roxana vorbește în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România despre „Conștiința de sine, umbra conștiinței colective” în cheia alegerii, modulator al calității vieții inter și transgeneraționale.
Sergiu Stejar este de formație inginer electronist pentru telecomunicații. De meserie este programator și activează ca arhitect de sisteme informatice. Complementar activității profesionale și ca o sursă de inspirație, Sergiu este interesat de meditație, qi-gong și dezvoltare personală. În plus, ultimii ani l-au adus și pe tărâmul numerologiei. În urma cursului de bază și a celui pentru avansați, a început să practice în cadru personal, pentru ca în decursul timpului să observe similarități și aplicabilități ale numerologiei și în zona profesională.
Un argument în acest sens este și tema <Numerologia dezvoltării sistemelor informatice în „cloud”>, pe care o dezvoltă pe 30 octombrie 2021, în cadrul celei de-a III-a ediții a Congresului Numerologilor din România.
Economist, conferențiar universitar doctor, publicist, maestru fotograf, Vasile Şoimaru este iniţiator şi coordonator al proiectului „Românii din jurul României”. Este cofondator al Academiei de Studii Economice de la Chişinău, ASEM și unul dintre cei 277 de semnatari ai Declaraţiei de Independenţă a Republicii Moldova, fiind deputat în parlamentul Republicii Moldova în legislaturile 1990-1994 și 1998-2001. Anul 2021 îl aduce pentru a treia oară în Parlamentul de la Chișinău, ca susținător al drumului proeuropean al țării sale.
Dintre volumele pe care le semnează ca autor și coautor, reținem „Cotul Donului 1942: eroism, jertfă, trădare” (de altfel, a ridicat prima cruce în memoria ostaşilor români căzuţi la Cotul Donului), „Neamul Șoimăreștilor, 500 de ani de istorie”, „Dimitrie Gusti și colaboratorii. Cornova 1931”, „Românii din jurul României”, monografie etnofotografică premiată de Academia Română în 2015, un document unic, concretizare a cercetării sale științifice prin românime, ce definește o imagine integrală a românilor autohtoni în țările din jurul României (Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova). Peste ei au trecut vremuri, regimuri politice, organizări administrativ-teritoriale diverse, dictate de interesele politico-economice globale de moment. Iar un „răsad” peste Ocean, satul Boian din Canada, face dovada solidarității locuitorilor unei așezări tradiționale, care pot învinge, prin habitatul-enclavă, secolele, care dispersează. Și asemenea răsaduri a întâlnit de la țărmul Mării Baltice până în Kazahstan și din Italia la Istanbul, prin tot sud-estul Europei.
La Congresul Numerologilor din România, Vasile Șoimaru, unul dintre invitații de onoare ai celei de-a III-a ediții, ne împărtăseste trăirile unui pelerin prin românime: „Românii din jurul României, în numere”.
Licențiat în marketing în cadrul Academiei de Studii Economice din București, a îmbrațișat calea antreprenoriatului în domeniul Horeca. Din 2016, momentul primei sale intersecții cu numerologia, își dedică timp, energie și mai ales pasiune studierii acestei științe.
Paul Constantinescu se consideră „un căutător al Sensului.
Un om care vede în Numere, un Întreg Univers.
Un Ocean de Cunoaștere, ce așteaptă a fi descoperit.
Un Limbaj codat, care poate traduce înțelesul ascuns al realității
Al prezentului și al viitorului.
Un Sens și o Logică, inaccesibilă fără Simbolistica Cifrelor.
O Cale
Spre înțelegerea propriei vieți și a vieții în general.
O punte de legătură, între Văzut și Nevăzut.”
După ce, în 2019, a vorbit în cadrul Congresului Numerologilor din România despre noul mod de relaționare si despre abordarea relațiilor sociale în paradigma anilor 2020 +, anul acesta Paul revine în calitate de speaker cu un stop cadru pe „1 4 7 – Vectorul Stăpânitor”. O incursiune și o interpretare personalizată a trăirilor și etapelor prin care trece omul la nivel mental, pe parcusul evoluției sale.
Rodica Păsărică
Este licențiată a Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București și membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Dupa 7 ani de lucru într-o companie multinaționala în departamentul financiar contabil, Rodica Păsărică a ales în 2010 să își urmeze soțul, ajutându-l să crească o afacere de familie în orașul Giurgiu, unde de altfel și locuiește.
„Când viața m-a pus la încercare și eu m-am împiedicat, universul mi-a trimis ajutoare, iar unul dintre ele a fost Anatol Basarab”, mărturisește ea. Iar această intersecție a dus-o mai departe pe calea numerologiei, ca o încununare și a pasiunii ei pentru cifre, știință ce a captivat-o imediat, schimbându-i, în egală măsură, viața.
Viața i-a fost schimbată și de dansul popular românesc, căruia i se dedică de la vârsta de 6 ani, moment de debut în cadrul Ansamblului folcloric „Strugurelul”. Se petrecea pe meleaguri vâlcene, la Drăgășani, un colț de țară în care tradiția strămoșească se păstrează și astăzi.
Crede cu tărie în valorile promovate de ANR, motiv pentru care a decis să se implice în proiectele asociației. Argument în acest sens stă chiar momentul artistic, transgenerațional, surpriza celei de-a treia ediții a Congresului Numerologilor din România, pe care echipa ANR i l-a încredințat spre organizare.
Ce a ieșit? Aflați pe 30 octombrie 2021. Cu-o singură dezvăluire acum: Rodica va purta cu mândrie costumul popular oltenesc, alături de copiii Ansamblului folcloric „Strugurelul” Drăgășani.
Aurelia Iordache trăiește și muncește în orașul viilor, Drăgășani, Vâlcea. Contabil de profesie, s-a identificat cu visul soțului ei, Gheorghe Iordache, care și-a dorit să se implice în dezvoltarea sectorului agricol în viticultură. O pasiune din care s-a născut, prin anii 2000, Crama Casa de Vinuri Iordache, afacerea de familie de care se ocupă acum copiii, Bobi și Mădălina Iordache. În paralel cu dezvoltarea afacerii, Aurelia Iordache a gândit și a dezvoltat la sediul cramei un muzeu ce gravitează în jurul colecției de peste 120 de costume populare din toate zonele țării, ce stau față în față cu obiecte etnografice complementare lor.
„Pasiunea mea pentru identificarea și conservarea unor exemplare din identitatea neamului românesc și din patrimoniul etnografic, cred că este o trăsătură nativă, pentru care le mulțumesc celor ce m-au precedat și în special mamei mele. Sensibilitatea pentru autentic și frumos, am dublat-o permanent cu documentarea și informarea din literatura de specialitate a vremii”, mărturisește Aurelia Iordache, unul dintre invitații speciali ai Congresului Numerologilor din România, ediția a III-a, în al cărui desfășurător se regăsește și tema: „Despre costumul popular românesc. Mărturii etnoculturale în Colecția Casei de vinuri Iordache, Drăgășani”.
Arh. Maestru Cristina Groza, unul dintre invitații speciali ai celei de-a treia ediții a Congresului Numerologilor din România, este singurul maestru acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa. Este absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, Secția de design interior și mobilier.
Este președintele Asociației Internaționale de Feng Shui – filiala România (www.ifsa-romania.ro). Predă și folosește de 16 ani sistemele Feng Shui și Ba Zi (Coloanele destinului – Astrologia Chineză tradițională), datorită gradului ridicat al acestora de predictibilitate.
Predă în cadrul „Academiei Cristina Groza Feng Shui și BAZI”, acreditată internațional de IFSA și CNFPA. Urmează linia Marelui Maestru Raymond Lo. Este membru EXCO în Comitetul IFSA (Internațional Feng Shui Association), trainer și conferențiar la congrese internaționale de Feng Shui. Pentru experiența acumulată în cele două domenii, Master Cristina se bucură de recunoaștere în țări din Europa (printre care Italia, Germania, Franța, Spania), cât și în Asia (Thailanda, Singapore, China), zone în care în decursul anilor a realizat proiecte de consultanță Feng Shui.
Despre cum se regăsește vectorul 1 4 7 și cum se manifestă acesta în sistemul Feng Shui aflăm chiar din tema pe care Master Cristina Groza o dezvoltă pe 30 octombrie 2021, în cadrul Congresului Numerologilor din România: „Metode din Feng Shui și metafizică chineză pentru amplificarea bunăstării spirituale”.