Regulament de participare

Cea de-a V-a ediție a Congresului numerologilor din România se va desfășura pe 21 și 22 octombrie 2023, în variantă mixtă – offline (în București, vom anunța locul desfășurării în luna septembrie) și online.

Ediția de anul acesta este una liberă de temă, respectând în acest fel linia arhetipală a lui 5: omul, libertate, spargerea limitelor și a barierelor, progres, piramida, joc (de dragul jocului), risc, jocker, stimă de sine, viziune, imunitate, etc, toate văzute în diverse paliere ale vieții.

Cu informații pentru participanți revenim în luna septembrie 2023.

Informații pentru speakeri:

 1. Data încrierii ca speaker: 15 iulie 2023. Te rugăm trimite un e-mail pe adresa office@asociatianumerologilor.ro în care să anunți intenția de a prezenta lucrarea/cercetarea ta în congres, însoțită de o descriere a temei și de reperele prin care o dezvolți.
 2. Termen de predare a lucrărilor, în varianta finală (de congres): 15 septembrie 2023.
 3. Timpul maxim pentru susținerea lucrării este de 30 – 40 minute, proporțional cu complexitatea lucrării și va fi stabilit de către Comisia de Evaluare ANR.
 4. Speakerii vor fi validați în funcție de următoarele criterii:
 5. a) utilitatea practică/aplicatibilitatea temei propuse
 6. b) conținutul corect din punct de vedere al informației numerologice
 7. c) vocabularul clar, concis și de acuratețe la nivelul sensurilor informației numerologice
 8. d) logica și coerența prezentării

Se urmărește, de asemenea și integrarea lucrărilor în întregul congresului, pentru a putea fi evitate repetițiile, redundanțele, contradicțiile la nivelul informației transmise.

Pentru aceasta se vor aplica ajustările de rigoare în cazul lucrărilor care generează situația expusă mai sus.

Lucrările pot avea autor individual și autor colectiv, cu precizarea că autorul colectiv nu poate fi reprezentat de mai mult de două persoane. O formulă extinsă nu se justifică în situația unei lucrări de 30 de minute nici în ceea ce privește informația redată de aceasta, nici din punct de vedere al condițiilor tehnice de promovare a autorilor acesteia.

De asemenea, autorul colectiv va fi reprezentat de persoane, nu de brandurile acestora.

Condiții tehnice de realizare a prezentărilor în vederea participării la Congresul ANR 2023:

 1. Template ppt
 1. Speakerii vor folosi template-ul furnizat de către ANR, pe care își pot adăuga în colțul din dreapta jos sigla brandului personal (de maximum aceeași dimensiune cu cea a siglei ANR).
 2. Textul prezentării trebuie scris cu diacritice.
 3. Elementele consacrate de design (poziționarea titlului/subtitlului, fundalul, culorile, fontul) vor fi păstrate nealterat, exact în forma regăsită în template.
 4. Dimensiunea fontului va fi cuprinsă între 40-60 (pentru titlurile de pe pagini principale – title slide), 30-44 (pentru titlurile de pe paginile secundare – title and content) și 18-22 pentru orice bloc de text (excepție făcând adnotările sau textele cuprinse în alte forme de grafică).
 5. Nu este permisă suprapunerea de text/imagine peste sigla ANR.
 6. Pentru părțile din prezentare care necesită o aranjare personalizată se poate folosi template-ul de slide alb cu sigla ANR (blank), dar se vor păstra regulile de design menționate mai sus.
 7. Imaginile și elementele grafice folosite în prezentări trebuie să fie la o rezoluție decentă și nu trebuie să cuprindă watermark (semnatură digitală).
 8. Culorile generale se pot regăsi la secțiunea “Theme Colors”.

 1. Susținerea lucrării în transmisiune online
 1. Fotografiile personale care vor fi folosite pentru prezentarea speaker-ului trebuie să fie de tip portret, la o calitate profesională.
 2. Pentru susținerea prezentărilor în timpul congresului sunt necesare următoarele:
  • Calitate video: minim 720p, lumina ambientală corespunzătoare (centrată pe subiect), poziționarea cu spatele la un fundal simplu, curat (ex. un perete).
  • Calitate audio: minim microfon de la căști audio.
  • Ținuta formală.

Promovarea speakerilor

Până la data de 15 august 2023, speakerii sunt rugați să trimită pe adresa office@asociatianumerologilor.ro următoarele:

 1. O fotografie tip portret, realizată la o calitate profesională.
 2. O descriere scurtă a speaker-ului și a activității sale.
 3. O descriere scurtă a lucrării pe care urmează să o prezinte în cadrul congresului. (Câteva cuvinte despre temă și care este scopul prezentării acesteia în cadrul congresului).