Paradigma socială de astăzi şi transformarea nivelului de conştiinţă

După ce organizăm foarte bine construcția internă a Asociației numerologilor români, vor apărea primul congres, al doilea Congres al numerologilor români, cu teme, cu dezbateri, cu cercetări. Avem de făcut biblioteca virtuală și biblioteca fizică a ANR, avem de construit o sumedenie de lucruri. Dar prin 2021, specialiștii noștri vor începe să apară, în baza unor proiecte și contracte semnate chiar cu părinții, nu numai  în grădinițe, ci și în școli. Pentru a le arăta oamenilor cum funcționează matematica. Pitagora, care se ocupa de numerologie, făcea miracole cunoscând valorile calitative, nu cantitative ale cifrelor”, a afirmat numerologul Anatol Basarab duminică, 14 iulie 2019, la Radio România Internațional, în cadrul emisiunii „Radioul tău”, dedicată paradigmei sociale de astăzi şi transformării nivelului de conştiinţă.

„Eu, tu, lumea – condiționare sau complementaritate în extinderea conștiinței” este una dintre temele regăsite în interviul pe care îl puteți asculta aici:

Un interviu realizat de Roxana Iorgulescu Bandrabur cu Anatol Basarab, psiholog cu specializare în consiliere pedagogică și educațională și numerolog recunoscut internațional.